TEM'de feci kaza: 4'ü çocuk, 12 yaralı

TEM Otoyolu Düzce mevkiinde otobüs ve iki otomobilin karıştığı kazada 4’ü çocuk 12 kişi yaralandı.

TEM'de feci kaza: 4'ü çocuk, 12 yaralı
TEM'de feci kaza: 4'ü çocuk, 12 yaralı
GİRİŞ 30.06.2023 18:33 GÜNCELLEME 30.06.2023 18:33

Kaza, TEM Otoyolu Gümüşova rampalar mevkiinde meydana geldi. İstanbul’dan Ankara istikametine seyir halinde olan 41 AFR 430 plakalı Fiat marka otomobil, aynı istikamette seyir halinde olan 34 UT 9377 plakalı otomobile ve İstanbul’dan Ağrı’ya yolcu taşıyan 34 VSG 04 plakalı Mercedes marka otobüs kazaya karıştı.

Anadolu Otoyolunda zincirleme kaza: 13 yaralı

KAZADA 12 KİŞİ YARALANDI

Çarpışmanın etkisiyle araçlarda bulunan 4 kişi sıkışırken, bölgeye çağrılan Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri sıkışan vatandaşları bulunduğu yerden çıkarak sağlık ekiplerine teslim etti.

Kazada her iki otomobilde bulunan 4’ü çocuk 9 kişi ile otobüste bulunan 3 kişi yaralandı. Yaralılar çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Anadolu Otoyolunda zincirleme kaza: 13 yaralı

Kaza sebebiyle Ankara istikameti uzun bir süre tek şeritten verilirken, araçların kaldırılmasının ardından trafik normal seyrine döndü. Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

YARALI ÇOCUKLARI İTFAİYE EKİPLERİ AMBULANSA TAŞIDI

Kazada yaralanan küçük çocukları itfaiye ekipleri kucaklarına alarak ambulansa taşıdılar. Kazaya karışan otobüste bulunan yolcular ise araçtan inerek yol kenarında bulunan ağaçların gölgesinde beklediler.

KAYNAK: İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tayvan'dan son dakika Çin duyurusu! Savunma bölgesi ilan edildi: 22 askeri araç...
Protestolara katılan Dekan Yardımcısı Elizabeth Dunn: Büyük ihtimal kovulacağım