Siirt’te otomobil yolda çukura düştü: 1 ölü, 5 yaralı

Siirt’e otomobilin çukura düşmesi sonucu 6 kişinin yaralandığı kazada 3 yaşındaki Irmak Demir hayatını kaybetti, 5 kişinin tedavisi sürüyor.

Siirt’te otomobil yolda çukura düştü: 1 ölü, 5 yaralı
Siirt’te otomobil yolda çukura düştü: 1 ölü, 5 yaralı
GİRİŞ 22.07.2023 22:00 GÜNCELLEME 22.07.2023 22:00
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Kaza, Siirt-Batman karayolu Çayırlı köyü mevkiinde meydana geldi. Mansur Demir yönetimindeki 13 AAH 987 plakalı otomobil, çalışması devam eden yola girdi. Yoldaki çukura düşen otomobilde sürücü Mansur Demir ile birlikte 1 yaşındaki Melisa Demir, 3 yaşındaki Irmak Demir, Meryem Demir ve henüz isimleri belirlenemeyen 2 kişi olmak üzere 1’i ağır toplamda 6 kişi yaralandı.

Çevredeki sürücülerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine 112 sağlık, UMKE, AFAD ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar UMKE ve AFAD ekiplerince araçtan çıkarıldı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 3 yaşındaki Irmak Demir, hastanede yapılan müdahalelilere rağmen kurtarılamadı. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 3
  • isim 9 ay önce Şikayet Et
    Otomobilin resmi hani pert olmustur. Türkiye yollarinda bas gaza gizli radar yok yasak, EDS yi görünce yavasla. Avrupada her an her yerde radar olabilir lütfen yavas.
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    Bu çileden kurtulmadık
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    Bu çileden ne zaman kurtulacağız allah için biran evel bitirin bu naletli yolu
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hamas, 2 İsrailli esirin görüntüsünü paylaştı: "Ya esirler ya da savaş"
Protestolara katılan Dekan Yardımcısı Elizabeth Dunn: Büyük ihtimal kovulacağım