Denize girmek için güneşin batmasını bekliyorlar

Antalya’nın Manavgat ilçesinde vatandaşlar, bunaltıcı ve yakıcı sıcaklar nedeniyle, denize girmek için güneşin batmasını bekliyor. Akşam saatlerinde ailecek sahillere akın eden vatandaşlar, güneşin batmasının ardından denize giriyor.

GİRİŞ 23.07.2023 22:16 GÜNCELLEME 24.07.2023 10:09
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Bunaltıcı ve yakıcı sıcaklar yüzünden gündüz dışarıya çıkamayan Manavgat halkı, akşam saatlerinin yaklaşmasıyla birlikte sahillere akın ediyor.

Özellikle Boğaz olarak adlandırılan Manavgat ırmağının denizle birleştiği bölgeye akın eden vatandaşlar, güneşin batması ve havanın biraz olsun serinlemesiyle birlikte denize girerek serinlemeye çalışıyor.

Aileleriyle birlikte Boğaz sahiline akın eden vatandaşların büyük bölümünün akşam yemeklerini deniz veya ırmak kenarında yedikleri gözlenirken, vatandaşlar gecenin ilerleyen saatlerine kadar denize girerek serinlemeye çalışıyor. Günün yorgunluğunu ve sıcağın etkisini denize girerek atan vatandaşlar, gecenin ilerleyen saatlerine kadar evlerine gitmiyor.

 

KAYNAK: İHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • vatansever32 9 ay önce Şikayet Et
    deniz suyu da sıcak fayda etmiyor.
    Cevapla
  • abdullah 23 9 ay önce Şikayet Et
    dünyanın 40-50 derecelik sıcağından kurtulmak için çare arayan insanoğlu ,ebedi cehenneme düşmemek için hiç gayret göstermiyor ortalık çıplaklarla dolu. ebedi ateşe düşmemek için gayret gösterelim.
    Cevapla
  • pppp 9 ay önce Şikayet Et
    manyaklık bu.
    Cevapla
  • Duygusal Zombi 9 ay önce Şikayet Et
    Ben bu akdeniz sevdasını anlamıyorum bu milletin. Hem kalabalık, hem pahalı hem de cehennem sıcağı. Mis gibi karadenizin serin yaylaları varken ya da diğer alternatifler buralarda tatil yaptığını sanan zavallılar buldumcuk gibi geliyor bana. Aklı olan oralara gidip ziyan olmaz...
    Cevapla
  • ali 9 ay önce Şikayet Et
    sahilleri hanzolara yasaklayın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tam saha direniş: İşgal güçlerine hiçbir noktada rahatlık yok!
Afrika'da BM'nin ülkedeki en büyük üssüne kilit vuruldu!