Arnavutköy'de fabrika inşaatında yangın

Arnavutköy'de sanayi bölgesinin içerisindeki fabrika inşaatında yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangında ölen ya da yaralanan olmadığı öğrenildi.

Arnavutköy'de fabrika inşaatında yangın
Arnavutköy'de fabrika inşaatında yangın
GİRİŞ 26.07.2023 15:12 GÜNCELLEME 26.07.2023 15:12

Arnavutköy Ömerli Mahallesi Gülce Sokak'ta sanayi sitesinin içerisindeki 4 katlı fabrika inşaatının son katında saat 12.10 sıralarında yangın çıktı.

Kalıp kerestelerinin tutuşmasıyla başlayan yangını çalışanlar kendi imkanlarıyla söndürmeye çalıştı. Çalışanların müdahalesi yetersiz kalınca olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Kereste kalıplarının üzerindeki plastik kalıpların da alev almasıyla itfaiye ekipleri yangını güçlükle kontrol altına aldı. Dumanların çevre ilçelerden de görüldüğü yangında ölen ya da yaralanan olmazken inşaatta hasar oluştu. İtfaiye ekiplerinin soğutma çalışması devam ediyor. 

KAYNAK: DHA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Korhan Berzeg ile ilgili önemli gelişme! Bulunan kemikler Berzeg'in kızıyla eşleşti
500 milyon euro'luk proje! Avrupa'nın en büyük gaz hattına Türk eli değdi