Muğla'da bomba gibi patlama! Motosikletli ve köpeği metrelerce havaya savruldu!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bomba gibi patlayan ana isale hattı, yoldan geçen motosikletli ve köpeğini metrelerce havaya fırlattı.

Muğla'da bomba gibi patlama! Motosikletli ve köpeği metrelerce havaya savruldu!
Muğla'da bomba gibi patlama! Motosikletli ve köpeği metrelerce havaya savruldu!
GİRİŞ 09.08.2023 01:20 GÜNCELLEME 09.08.2023 01:20
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Ortakent Ali Kelle Ormanı önünde ana isale hattı patladı. Patlama yoldan geçen 48 VS 181 plakalı motosikleti ile seyreden Serkan Özbey ve köpeğini havaya fırlattı.

MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ VE KÖPEĞİ METRELERCE HAVAYA SAVRULDU

Sürücüsü ve köpeği güçlükle bölgeden uzaklaştı. Motosiklet ise hasar aldı. Serkan Özbey ve köpeği hastaneye kaldırıldı. Patlaktan akan tonlarca su asfaltı yardı, yolda kocaman çukur oluştu. Yolda trafik akışı tek şeritten sağlanırken hatta giden su kesildi. Bölgede MUSKİ ve Bodrum Belediyesi ekiplerince çalışma başlatıldı.

YARALI SÜRÜCÜ HASTANEYE KALDIRILDI

Öte yandan Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, patlamada yaralanan Serkan Özbey'i tedavi gördüğü Bodrum Devlet Hastanesi'nde ziyaret etti.

KAYNAK: İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 11
  • değişik ilginç 8 ay önce Şikayet Et
    Chp lilere haktır. Yunanlılara helaldir. Rumlara müstehaktır. Bodrum dediğin yerde Türk mü yaşıyor? Nerden geldiği ne idüğü belirsiz İslam düşmanları. Allah daha beter etsin.
    Cevapla
  • Sivaslı Öğretmen 8 ay önce Şikayet Et
    chpye oy veren seçme her musibet yakışıyor.
    Cevapla
  • garbisyan 8 ay önce Şikayet Et
    yıllardır çözülmeyen sorunu muğlanın alt yapı marmariste 2012 eylülde başlayan bir sokak 2013 yılının sonunda bitmişti.
    Cevapla
  • Gurbetci 8 ay önce Şikayet Et
    Bisiy olmaz. Laikligin sancilari. Biz ulu önderimizin yolunda gidelim de, gerisi bizim ilgilendirmez. Zaten o sokak cok tozlanmisti. Simdi böylece tozunu aldi bizim güclü Kemalist tayfa. (ironi off)
    Cevapla
  • necmettin 8 ay önce Şikayet Et
    chp bu salla başını al maaşını
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Samsun'da başıboş köpekler ahırdaki 12 buzağı ile 1 oğlağı boğarak öldürdü
Bakan Şimşek: Kayıt dışılıkla amansız mücadele dönemi! Vergi kaçırana taviz yok