Tartıştığı kocasını av tüfeğiyle öldürdü

Amasya Taşova'da karı koca tartışması kanlı bitti. Eşi tarafından göğsünden av tüfeğiyle vurulan adam, olay yerinde hayatını kaybetti. Cinayet zanlısı kadın, polis ekiplerince gözaltına alındı

GİRİŞ 20.08.2023 08:30 GÜNCELLEME 20.08.2023 10:19
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Amasya'nın Taşova ilçesinde Murat Yalçın (38), tartıştığı eşi Ayşe Yalçın (33) tarafından av tüfeği ile vurularak öldürüldü.

Olay, saat 19.00 sıralarında Taşova ilçesi Tepe Mahallesi Şehit Polis Ali Öztürk Caddesi'nde yaşandı. Ayşe Yalçın yaklaşık bir hafta önce eşi ile aralarında çıkan tartışma sonrası 3 çocuğu ile birlikte Tokat'ın Erbaa ilçesindeki evini terk edip dayısının evinin bulunduğu Amasya'nın Taşova ilçesine geldi.

Murat Yalçın eşiyle konuşmak için motosikletle Ayşe Yalçın'ın yaşadığı apartmana gitti. Murat Yalçın ile Ayşe Yalçın arasında çocukları Erbaa'ya götürmek istediği için tartışma çıktı.

GÖĞSÜNDEN TÜFEKLE VURARAK ÖLDÜRDÜ

Tartışma sırasında evdeki av tüfeğini alan Ayşe Yalçın, Murat Yalçın’ı göğsünden tüfekle vurdu. Yalçın olay yerinde hayatını kaybetti. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Murat Yalçın yapılan incelemelerin ardından Taşova Devlet Hastanesi'nin morguna konuldu. Ayşe Yalçın ise polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: DHA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 15
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    Gerçekten aile içinde sıkıntılar artıyor. Ama bunun çözümü ölüm olmamali. Insanlar konuşarak anlaşmasını unuttular. Birde simdi kadin erkeği degilde erkek kadini öldürmüş olsaydı kadina siddet veya kadin cinayetleri diye yaygara koparanlar olacakti. Kadin öldürdüğü zaman erkek hak etmiştir de ondan öldürmüştür diye söyleyenlerde çıkacaktır.
    Cevapla
  • BÜYÜK KARTAL 8 ay önce Şikayet Et
    Bu kadından hayır gelmez. Hayatını bitirdi.
    Cevapla
  • sadi 8 ay önce Şikayet Et
    Pozitif ayrımcılık, kadını rayından mı desem, şirazesinden mi desem, çıkardı. O koca o çocukların babası. Evlenirken iyiydi. Kadına pozitif ayrımcılık, kadının beyanı esastır denince kadın, kocayı daima haksız hatta düşman görüyor. Hani eşitlik vardı? Bu yanlıştan dönülmeli. Yuvalar yok oluyor.
    Cevapla
  • DELİ DUMRUL 8 ay önce Şikayet Et
    Kadın şiddetine hayır erkekleri koruyun kadınların şiddetinden
    Cevapla
  • Aslan 8 ay önce Şikayet Et
    Erkek cinayetleri tan gaz devam ediyor ama ses çıkaran yok kadın olunca kıyamet kopuyor erkek olunca birşey yok ..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sahil Güvenlik ekiplerinin teleferikte mahsur kalanları kurtarma görüntülerine ulaşıldı
Küçükçekmece'de hareketli saatler! Bıçaklı saldırgan bacağından vurularak yakalandı