TSK'da terfi eden personele yeni rütbeleri verildi

TÜRK Silahlı Kuvvetleri’nde (TSK) terfi eden personele yeni rütbeleri Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ve TSK komuta kademesinin katıldığı törenle verildi.

TSK'da terfi eden personele yeni rütbeleri verildi
TSK'da terfi eden personele yeni rütbeleri verildi
GİRİŞ 29.08.2023 23:11 GÜNCELLEME 29.08.2023 23:11

Yüksek Askeri Şura (YAŞ) kararları kapsamında bir üst rütbeye terfi eden personele yeni rütbe işaretleri Milli Savunma Bakanlığı’nda düzenlenen törenle verildi.

Törene, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler'in yanı sıra Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu, Milli Savunma Bakan Yardımcıları Şuay Alpay, Alpaslan Kavaklıoğlu, Bilal Durdalı ve Celal Sami Tüfekci ile personelin aileleri katıldı.

Törende bir üst rütbeye terfi eden askeri personele rütbe işaretleri Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Metin Gürak, Kuvvet Komutanları ve Bakan Yardımcıları tarafından verildi. Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, törende terfi eden personeli kutlayarak görevlerinde üstün başarı diledi. Bakan Güler, ayrıca personelin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı ve Türk Silahlı Günü’nü de tebrik etti

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yeni müfredat neleri getiriyor? Hibrit sistem ve dijitalleşme ön planda
Korhan Berzeg ile ilgili önemli gelişme! Bulunan kemikler Berzeg'in kızıyla eşleşti