Bağcılar’da 6 PKK destekçisi yakalandı

Bağcılar’da PKK silahlı terör örgütü propagandası yaparak havai fişekli eylem gerçekleştiren 6 şüpheli şahıs gözaltına alında. Firari olan 3 şüpheliyi yakalamaya yönelik çalışmalar ise devam ediyor.

 Bağcılar’da 6 PKK destekçisi yakalandı
Bağcılar’da 6 PKK destekçisi yakalandı
GİRİŞ 03.09.2023 12:33 GÜNCELLEME 03.09.2023 12:33
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Bağcılar’da geçtiğimiz Cuma günü Demirkapı Mahallesi’nde PKK silahlı terör örgütünü destekleyen sloganlar eşliğinde havai fişekli eylem yaptıkları tespit edilen 9 şahsın yakalanmasına yönelik operasyon düzenlendi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmada, polis ekiplerinin Bağcılar ve Küçükçekmece’de 10 ayrı adrese düzenlediği operasyonda 6 şüpheli şahıs yakalandı. Diğer 3 şüpheli şahsın yakalanmasına yönelik çalışmalar hala devam ediyor. Yapılan operasyonda, şüpheli şahıslara ait dijital materyaller, örgütsel içerikli yasaklı yayınlar, 1 adet pompalı av tüfeği ve tüfeğe ait 4 adet fişek ele geçirildi.

KAYNAK: İHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 8
  • Haranlıyam 7 ay önce Şikayet Et
    Elimi sallasam pkk destekçisine çarpar.
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    suriyelilere tepki vermekte üstümüze yok ama askerimizi polisimizi şehit edenlere binde bir tepki yok artık
    Cevapla
  • Misafir Abdullah 7 ay önce Şikayet Et
    Türkoğlu bu imha kelimesi biraz ağır oldu daha kibar olarak dünyalarını değiştirmeleri daha isabetli olur nezaket açısından
    Cevapla
  • MURAT 7 ay önce Şikayet Et
    Olsun.cezasi 6 yil 3 ay.Onunda birazini yatiyor cikarlar bir sahaki ay a
    Cevapla
  • Türkoğlu 7 ay önce Şikayet Et
    Yakalamayın imha edin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kaza yapan İsrailli bakan Ben Gvir'in kaburgaları kırıldı
Tepki çeken Ege hamlesiyle ilgili Miçotakis'ten açıklama: Türkiye'den de...