İstanbul'da zincirleme trafik kazası: 4 ölü, 4 yaralı

İstanbul'un Büyükçekmece ilçesinde 5 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası sonucunda 4 çocuk hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.

GİRİŞ 04.09.2023 21:59 GÜNCELLEME 05.09.2023 01:33
Bu Habere 43 Yorum Yapılmış

TEM Otoyolu İstanbul istikametinde kaza yaptığı için yolda duran kamyona, arkadan gelen ve içinde 8 kişi bulunan otomobil çarptı.

İstanbul'da zincirleme trafik kazası: 4 ölü, 4 yaralı

TEM OTOYOLU İSTANBUL İSTİKAMETİ TRAFİĞE KAPANDI

Kamyonun altına giren otomobile de başka bir kamyonet çarptı. Yoldan geçen tır ve hafif ticari araç da kazaya karışan araçlara çarparak durabildi. Toplam 5 aracın karıştığı kaza nedeniyle TEM Otoyolu İstanbul istikameti trafiğe kapandı. Kaza yerine çok sayıda itfaiye, sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi.

İstanbul'da zincirleme trafik kazası: 4 ölü, 4 yaralı

4 ÇOCUK ÖLDÜ, 4 YARALI

İtfaiye ekipleri, araçlar içinde sıkışan yaralıları kurtarmak için yoğun çaba sarf etti. Kazada, kamyona çarpan otomobilde bulunan 4 çocuk yaşamını yitirdi, 4 kişi de yaralandı.

Yaralılar sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından tedavileri için çeşitli hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Yolun Edirne istikameti, araçların kaldırılmasıyla trafiğe açıldı.

İstanbul'da zincirleme trafik kazası: 4 ölü, 4 yaralı

JANDARMA PERSONELİ YARALI BEBEĞİ AMBULANSA YETİŞTİRDİ

Öte yandan meydana gelen kazadan yaralı olarak kurtarılan bir bebeği jandarma personeli kucağına alarak ambulansa yetiştirdi.

İstanbul'da zincirleme trafik kazası: 4 ölü, 4 yaralı

İstanbul'da zincirleme trafik kazası: 4 ölü, 4 yaralı

KAYNAK: AA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 43
  • Leylek 7 ay önce Şikayet Et
    Kaza değil cinayet. Ne traflk nede bakanlar işini yapmıyo kusura baknasınlar Türkiyede kanun diye bir şey yok. Burda doğa kanunları çalışıyo. Öyle ayda bir gösteriş olsun diye değil her gün denetim kontrol olacak bu milletin kafasına her gün vuracan yoksa böyle olaylar her gün yaşanır.
    Cevapla
  • ziyag 7 ay önce Şikayet Et
    Anladığım kadarı ile sağlama faciası, süratli gitmeyi marifet zanneden bir güruh var, sen iyi şoför olabilirsin ama karşındaki acemi olabileceğini düşünmen gerekir. Araçları sağından geçmek ise ayrı bir tehlike, Allah geride kalanlara sabır versin.
    Cevapla
  • Salih Tuğra 7 ay önce Şikayet Et
    Eminimki o kaybettiğimiz 4 çocuğun hiç birinde kemer yoktu. Belki bu tür kazada kemerde kurtarmaz ama Türkiye'de malesef çocukla için hiç bir güvenlik söz konusu değil.
    Cevapla
  • Perṣembeli67 7 ay önce Şikayet Et
    Sürücü kesinlikle öyle bu laṣka cezalarimiz caydirici değil..Bu gibileri trafikten men edeceksin ağir ceza yok..Olsa ne olur..Devlet kestiği cezayi geri ödüyor..
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    Eğitim kural denetim hep eksik
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe pes etmiyor! 10 kişilik Beşiktaş, Kadıköy'den çıkamadı
Milli Eğitim Bakanlığı yeni müfredatı açıkladı: Öğrencileri neler bekliyor?