Bahçelievler'de kolonu patlayan bina boşaltıldı!

Bahçelievler'de 4 katlı binanın alt katındaki marangoz atölyesinin kolonu patladı. Bina boşaltılarak mühürlenirken, bina sakinleri belediye tarafından geçici olarak otele yerleştirildi.

Bahçelievler'de kolonu patlayan bina boşaltıldı!
Bahçelievler'de kolonu patlayan bina boşaltıldı!
GİRİŞ 21.09.2023 13:53 GÜNCELLEME 21.09.2023 13:54
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Bahçelievler'de Şirinevler Mahallesi 13. Sokak'ta bulunan 4 katlı bir binanın alt katındaki marangoz atölyesinin kolonu dün gece saatlerinde patladı. Patlama sonucu, 11 daire ve 4 iş yerinin bulunduğu bina sakinleri, durumu belediye ekiplerine haber verdi.

Zabıta ekipleri binayı boşaltarak mühürledi. Bina sakinleri belediye tarafından geçici olarak otellere yerleştirildi.

'KOLON PATLADI'

Bina sakini Vural Yıldırım, "Kolon patlamış. Marangozun kolonu patlamış sonra belediyeye haber veriyorlar. Belediye geliyor zarar olmasın diye insanları çıkarıyorlar, mühürlüyorlar. Arkadaşlar otelde kaldı. Şu anda sonucu bekliyoruz" dedi.

'YANDA YAPILAN İNŞAATTAN KAYNAKLI OLABİLİR'

Başka bir bina sakini Neslihan Acar ise, "Dün haber geldi marangozda kolon patlamış. Zabıta geldi, paldır küldür çıkardılar bizi. Sokaktayız biz de, eşyalarımız içeride onu düşünüyoruz. Ne yapacağız bilmiyoruz, haber bekliyoruz. Kolon patladı ama bizim tahminimize göre yanda yapılan inşaattan kaynaklı olabilir. Çok ağır makinalarla çalışıyorlar, çok yakın bir mesafede toprak kayması olabilir bu bizim tahminimiz yetkilerden bilgi bekliyoruz." ifadesini kullandı.

Belediye ekiplerinin bina üzerindeki incelemeleri devam ediyor. 

KAYNAK: DHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • yaz 7 ay önce Şikayet Et
    ada bazında yapılmayan kentsel dönüşüm depremde patlar. ada bazında yapmıyorsanız hiç yapmayın. yandaki binaya zarar gelmesin diye doğru düzgün temel kazmıyorlar. temeli iyi kazdıklarında da yandaki binalar çöküyor. dönüşümün ada bazında yapılması zorunlu olmalı. herkes söylüyor hükümet kanun yapmıyor. sokak köpekleri sorunu gibi bunu da çözmüyor.
    Cevapla
  • TOROSKAPLANI01 7 ay önce Şikayet Et
    Mutlaka olumsuz bir duruma işaretediyor Allah korumuş büyük geçmiş olsun şeritle belirlenmiş alana çok dikkat etmeliler kesinlikle giriş olmamalı.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
1. Lig'de kritik hafta! 9 maç aynı saatte! Süper Lig'e çıkacak ikinci takım...
Tepki çeken Ege hamlesiyle ilgili Miçotakis'ten açıklama: Türkiye'den de...