Instagram şifresi yüzünden ablasıyla tartışan genç kız, canına kıydı

Gaziantep'te Instagram şifresi yüzünden ablasıyla tartışan bir genç kız, 4. kattan atlayarak canına kıydı. Genç kızın cenazesi Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı.

GİRİŞ 05.10.2023 01:08 GÜNCELLEME 05.10.2023 01:08
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Acı olay, Gaziantep’in Şahinbey ilçesi Güneykent Mahallesi Üniversite Bulvarı'nda bulunan bir apartmanda yaşandı.

İddiaya göre, 17 yaşındaki Zeynep. Ç., akşam saatlerinde ablasıyla Instagram şifresi yüzünden tartışma yaşadı. Yaşanan tartışmaya sinirlenen genç kız, oturdukları 7 katlı apartmanın 4. katından atladı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede Zeynep Ç.’nin olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Z.Ç.,nin cansız bedeni olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı.

KAYNAK: İHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 30
  • murat 6 ay önce Şikayet Et
    boş yapmak yerine gelin sosyal medya hesapları hep birlikte kapatalım. Ben 10 yıl önce kapattım. Hadi buyurun sizde kapatın.
    Cevapla
  • Delirium 6 ay önce Şikayet Et
    Sosyal medya ve internet insanlığa faydadan çok zarar getirdi. Ne huzur kaldı ne şükür. Dijital bunalım çağı.
    Cevapla
  • Mustafa 6 ay önce Şikayet Et
    nesil bitiyor. O instagramın serverlerı çöksün Amin
    Cevapla
  • SİBGATULLAH 6 ay önce Şikayet Et
    GENÇLİK boşlukta.İMAN YOK AR,HAYA EDEP YOK.Beraber ağlamazsın, sonra, kör dersin, sağır dersin. Bu hissizlikten insanlık hem iğrensin, hem ürpersin! Ne ibret, yok mu, bir bilsen kızarmak bilmeyen çehren? Bırak tahsili, evladım, sen ilkin bir haya öğren!
    Cevapla
  • Ruhi 6 ay önce Şikayet Et
    Sosyal Medya bizi mahvetti. Çocuklarımızın nedir bu çektiği. Youtube dahil hepsi ücretli ve kotalı olmalı ki ayrıca tiktok tamamen yasak olmalı. Ama biliyorum ki ine boş konuşuyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas, 2 İsrailli esirin görüntüsünü paylaştı: "Ya esirler ya da savaş"
İYİ Parti'de yeni Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu oldu