Avcılar'da, restoranda yangın

Avcılar'da sabaha karşı bir restoranda yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülen yangında, restoranda büyük çapta hasar oluştu.

GİRİŞ 06.10.2023 12:56 GÜNCELLEME 06.10.2023 12:56

Yangın, Firuzköy Mahallesi'nde saat 05.30 sıralarında çıktı. Yediveren Sokak'ta bulunan bir restoranın farklı noktalarından alevlerin yükseldiğini gören vatandaşlar durumu polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yanan restorana müdahale etti. Restoranın bahçesinde bulunan ağaçlık alan ile çalışanların kaldığı bölüme de sıçrayan alevler çevrede panik yarattı. Polis ekipleri olay yerinde önlem alırken, sağlık ekipleri herhangi bir olumsuzluğa karşı hazır bekledi. İlk müdahaleyi restoran çalışanlarının yaptığı yangın, itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla kısa sürede söndürüldü. Yangın sonrası yaralanma ve can kaybı yaşanmazken restoranda büyük çapta hasar meydana geldi. Ekipler, yangınla ilgili inceleme başlattı.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek: Kayıt dışılıkla amansız mücadele dönemi! Vergi kaçırana taviz yok
Türkiye öncü oldu! Çok sayıda ülke harekete geçiyor! Gözler Suudi Arabistan'da olacak