Evden kaçan kuzenler bakın nerede bulundu!

Adana'da 4 gün önce evden kaçan 17 ve 16 yaşlarındaki iki kız çocuğu, ailelerine "Kendimize ev tuttuk, iş buldum. Artık kendi ayaklarımızın üstünde duracağız." şeklinde mesaj gönderdi. Polis kuzenleri bir park bulup ailelerine teslim etti.

Evden kaçan kuzenler bakın nerede bulundu!
Evden kaçan kuzenler bakın nerede bulundu!
GİRİŞ 26.10.2023 09:56 GÜNCELLEME 26.10.2023 11:17
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Adana'da ailelerine mesaj atıp evden kaçan 17 ve 16 yaşlarındaki kuzenler, Çukurova'da bir parkta bulundu. Kaçtıktan sonra "Kendimize ev tuttuk, iş buldum. Artık kendi ayaklarımızın üstünde duracağız." şeklinde mesajlar atan kızlar, ailelerine teslim edildi.

"İŞE GİDİYORUM" DİYE EVDEN ÇIKTI

Adana'da yaşayan ve açık lisede okuyup bir firmada çalışan 17 yaşındaki N.Ç., geçtiğimiz cumartesi merkez Seyhan ilçesine bağlı Mithatpaşa Mahallesi'ndeki evinden gece saatlerinde çıkıp gitti.

Aynı evin alt katında oturan ve yine açık lisede okuyup bir kebapçıda çalışan 16 yaşındaki kuzeni S.Y.S. de Pazar günü sabah saatlerinde 'işe gidiyorum' diyerek evden çıktı. İki kuzen iddiaya göre bir daha eve dönmedi.

"POLİSE HABER VERMENİZE GEREK YOK"

Ailelerinin ulaşmaya çalıştığı kızlardan S.Y.S., annesine Whatsapp'tan, "Bizi arayıp durmayın şehir dışındayız. Çoktan yeni evimiz, yeni düzenimiz, birikmiş miktarda paramız ve yeni işimiz de var. Bu saatten sonra ne sen anne olmaya çalış bana ne de Fatih baba olmaya çalışsın. Nazlı'ya da böyle bize bağırıp, çağırıp küfür edip polise haber vermenize hiç gerek yok. Daha önce de bıraktığınız gibi bırakın. Zaten bulamazsınız da bulsanız da hiçbir şey yapamazsınız. Sizi şikayet ederiz. Bir anne, babanın çocuğa bakamaması kaç yıl hapis cezasından başlıyor bak bakalım. Yerinde olsam ihbarımı geri çekerdim. Yine de sen bilirsin. Kendini iyi bir anne gibi sanma, polis de 3-5 gün bizi arar sonra da aramaz. Arayıp arayıp durun, boş kervan yürütürsünüz" mesajını attı.

"KENDİMİZE EV TUTTUK, İŞ BULDUM"

Ailesinin ulaşmaya çalıştığı N.Ç. ise halasına, "Rukiye, ben Selin ile birlikte şehir dışına çıktım. Borç aldık, kendimiz biriktirdik. Hepiniz yüzünden artık psikolojimiz bozuldu. Kendimize ev tuttuk, iş buldum. Artık kendi ayaklarımızın üstünde duracağız. Lütfen artık daha fazla bize bulaşıp psikolojimizi bozmayın. Biz kötü yola falan düşmüyoruz, hayatımızı düzene sokacağız" mesajını attı. İki kız çocuğu da, ailelerine mesaj attıktan sonra telefonlarını kapattı.

PARKTA BULUNDULAR

Polis ekipleri ve ailelerinin her yerde aradığı kızların, merkez Çukurova ilçesine bağlı Beyazevler Mahallesi'ndeki bir parkta yürürken bulundukları açıklandı. N.Ç'nin annesine teslim edildiği, S.Y.S'nin de babasına teslim edildiği öğrenildi.

Aile, kızlarına kavuştukları için mutlu olduklarını söyledi.

KAYNAK: İHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 32
  • konuk 6 ay önce Şikayet Et
    Allahım çoluğumuza çocuğumuza akıl fikir basiret ver, farkındalık ver doğru yola eriştir.
    Cevapla
  • Recep IŞIK 6 ay önce Şikayet Et
    NE TÜYLER ÜRPERİR YA RAB,NE KORKUNÇ,HEYBETLİ İNKILAP OLMUŞ.Ne DİN,İMAN kal mış ne de AR,EDEP,HAYA,NAMUS..DİN İMAN HARAB OLMUŞ,AR EDEP,HAYA,NAMUS da TURAP(TOPRAK)olmuş YA RAB.BEŞERİN DERDİNE DERMAN DIR KUR AN,KUR AN SIZ CANAVARDAN,AYIDAN,ARSLANDAN BETERDİR İNSAN.
    Cevapla
  • SİBGATULLAH 6 ay önce Şikayet Et
    NE TÜYLER ÜRPERİR YA RAB,NE KORKUNÇ,HEYBETLİ İNKILAP OLMUŞ.Ne DİN,İMAN kal mış ne de AR,EDEP,HAYA,NAMUS..DİN İMAN HARAB OLMUŞ,AR EDEP,HAYA,NAMUS da TURAP(TOPRAK)olmuş YA RAB.BEŞERİN DERDİNE DERMAN DIR KUR AN,KUR AN SIZ CANAVARDAN,AYIDAN,ARSLANDAN BETERDİR İNSAN.
    Cevapla
  • Tahir 6 ay önce Şikayet Et
    Dinden İmandan uzak yetiştirirseniz anayıda babayıda tanımaz birde ayaklarımızın üstünden duracağız diye saçma sözcük buldular bunun adı isyandır isyan
    Cevapla
  • insanoğlu 6 ay önce Şikayet Et
    Aileler çocuklarına kavuştukları için mutlularmış. Bence çok mutlu olmasınlar, 2-3 gün sonra yine kaçacaklar, Çocukları bu kadar rahat ve sorumsuz yetiştirirseniz akıbet aynı olacaktır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeni müfredat neleri getiriyor? Hibrit sistem ve dijitalleşme ön planda
Çelik kanatların kahraman pilotları konuştu... 'Meydan okuyoruz'