Samsun'da 1 camiyi yakıp, 2'sini de yakmaya çalışan şüpheli tutuklandı

Samsun'da 1 camiyi yakıp, 2 camiyi de yakmaya çalışan İslam Çalıkoğlu (45), tutuklandı.

Samsun'da 1 camiyi yakıp, 2'sini de yakmaya çalışan şüpheli tutuklandı
Samsun'da 1 camiyi yakıp, 2'sini de yakmaya çalışan şüpheli tutuklandı
GİRİŞ 26.10.2023 16:52 GÜNCELLEME 26.10.2023 16:52

19 Mayıs ilçesinde dün akşam saatlerinde bir camiyi yakıp, Bafra ilçesinde de 2 camiyi yakmaya çalışan İslam Çalıkoğlu'nu yakalamak için çalışma başlatıldı.

Jandarma, güvenlik kamerası görüntülerinden tespit ettiği şüpheliyi, gözaltına aldı.

Polisteki işlemleri sonrası Samsun Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'ne götürülen Çalıkoğlu için 'akli dengesi yerindedir' raporu verildi.

Rapor sonrası adliyeye sevk edilen ve gazetecilerin "Neden camiyi yaktın" sorusuna "Hakikatin bir gün ortaya çıkmak gibi kötü bir huyu vardır" diyerek cevap veren Çalıkoğlu, tutuklandı. Soruşturma sürüyor.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail'de bir bakanın aracı daha kaza yaptı! Otomobil hurdaya döndü
Bakan Işıkhan'dan asgari ücret açıklaması!