Tavuk yemişlerdi: 88 üniversite öğrencisi zehirlendi!

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi´nde (SCÜ) merkezi kafeterya ve kampüste yedikleri yemek sonrası rahatsızlanan 88 öğrenci, zehirlenme şüphesiyle hastaneye başvurdu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Tavuk yemişlerdi: 88 üniversite öğrencisi zehirlendi!
Tavuk yemişlerdi: 88 üniversite öğrencisi zehirlendi!
GİRİŞ 01.11.2023 10:46 GÜNCELLEME 01.11.2023 10:47
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi´nde (SCÜ) öğrenim gören öğrenciler, dün akşam saatlerinde merkezi kafeterya ve kampüs içindeki yemekhanelerden yedikleri tavuk yemeğinden sonra rahatsızlandı.

KUSMA VE BAŞ DÖNMESİ ŞİKAYETİ

DHA'da yer alan habere göre kusma ve baş dönmesi şikayetiyle SCÜ Tıp Fakültesi Hastanesi´ne başvuran 88 öğrenci, tedavilerinin ardından taburcu edildi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: DHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 9
  • Altarin oğlu tarkan 5 ay önce Şikayet Et
    Zehirlenme suphesine gerek yok yemek yapmayı bilmiyorlar kusma ve baş dönmesi normal
    Cevapla
  • Ayse 5 ay önce Şikayet Et
    Bu ogrencilerin cektigi nedir be kardesim.
    Cevapla
  • % 70 mağdurları 5 ay önce Şikayet Et
    Yemekhaneler devlet eliyle işletilmeli çünkü daha iyi denetlenir herşeye hakim olur giren malzemeye alınan her türlü yiyecek ve gıdalara taşerona artık bir son verilip hastane yemekhanelerinede kadro verilmeli ayrım kalkmalı koskoca hastanelerde birtek yemekhane çalışanları taşeron çalışıyor temizlikçisi,guvenlikcisi altyapıcı işçiler 22 bin lira alırken yemekhaneciler 11 400 lira alıyor
    Cevapla
  • Mühendis 5 ay önce Şikayet Et
    Fiyatlar tavan yapınca gıda zehirlenmeleri artar çünkü kullanılmaması gereken gıdaları bile zarar etmeyelim diye kullanırlar insan sağlığı risk altında Gıda Mühendislerine gereken önemi vermeyenler çeksinler çilesini bir aşçı yaptığı yemekle 1000 kişiyi öldürebilir hâlâ idrakında değiller yönetici ne diyorsa o oluyor işletme hesabı peşindeler diyetisyenler ne anlar mikrobiyolojiden !!!
    Cevapla
  • Zeki DOĞAN 5 ay önce Şikayet Et
    Tavuk eti pişirildikten sonra tencerenin ağzı kapalı tutulmamalı. Tavuk etleri soğuyuncaya kadar açıkta durmalı. Bu olayın benzeri kıbrıs ta görevini tamamlayan askeri birliğin feribotla Mersin e dönüşün de yaşanmıştı.
    Cevapla
  • Ayşe yılmaz 5 ay önce Şikayet Et
    Açık durması gerektiğini ilk defa duydum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas, 2 İsrailli esirin görüntüsünü paylaştı: "Ya esirler ya da savaş"
Çelik kanatların kahraman pilotları konuştu... 'Meydan okuyoruz'