Çevre yolundan Sarıyer'e ulaşım 35 dakikadan 5 dakikaya inecek

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun, “Sarıyer - Kilyos Tüneli tamamlandığında şehir içi ulaşım rahatlayacak ve Sarıyer'e ulaşım 35 dakikadan 5 dakikaya inecek.” dedi.

Çevre yolundan Sarıyer'e ulaşım 35 dakikadan 5 dakikaya inecek
Çevre yolundan Sarıyer'e ulaşım 35 dakikadan 5 dakikaya inecek
GİRİŞ 06.11.2023 15:59 GÜNCELLEME 06.11.2023 15:59

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından İstanbul ve Sarıyer için hayata geçirilmesi planlanan, Sarıyerlilerin ve İstanbul'un kuzeyinde yaşayan tüm nüfusun kent merkezlerine erişiminin kolaylaştıracak çalışmanın tanıtım toplansının ardından açıklama yapan AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun, 2026'da hizmete girmesi planlanan çalışmayla ilgili olarak "Sarıyer- Kilyos Tüneli'nin hayata geçmesiyle, şehir içi imar yolları by-pass edilecek ve Sarıyer'e ulaşım süresi 5 dakikaya kadar inecek" dedi.

Kurşun yaptığı açıklamada şunları ifade etti:

Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Abdulkadir Uraloğlu, Ulaştırma Komisyonu Başkanımız Adil Karaismailoğlu, İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe, teşkilatımız ve değerli misafirlerimizin katılımıyla Sarıyer-Kilyos Tüneli İnceleme Programımızı gerçekleştirmiş bulunmaktayız.

Sarıyer’imiz için hatta İstanbul için çok büyük ve önemli bir projeyi daha hayalden gerçeğe dönüştürmüş olacağız. Projemiz; Sarıyer Çayırbaşı Tüneli’nin çıkışından sonra ve Kuzey Marmara Otoyolu bünyesinde inşa edilmiş olan Uskumruköy modern döner kavşağına bağlanarak son bulacaktır.

Sarıyer - Kilyos Tüneli tamamlandığında şehir içi ulaşım rahatlayacak ve Sarıyer'e ulaşım 35 dakikadan 5 dakikaya inecek.

Yeni eserler üretme ve ilçemize değer katma vizyonuyla dolu olan siyaset anlayışımız, Sarıyer’imizin daha da büyümesini ve gelişmesini sağlayacaktır.

Sarıyer’imize hizmet aşkıyla çıkmış olduğumuz bu yolda ilk günkü heyecanla çalışmaya devam edeceğiz.

Sarıyerli hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum.

KAYNAK: HABER7
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tam saha direniş: İşgal güçlerine hiçbir noktada rahatlık yok!
Çin’de felaketi! Guangzhou eyaleti savaş alanına döndü! Halka peş peşe uyarı