Eskişehir’de feci kaza: Baba ve 8 yaşındaki kızı hayatını kaybetti!

Eskişehir’de yol yapım çalışması yapan ekskavatöre çarpan kamyonetteki 40 yaşındaki baba ve 8 yaşındaki kızı hayatını kaybetti, anne ve diğer kız çocuğu ise yaralandı.

Eskişehir’de feci kaza: Baba ve 8 yaşındaki kızı hayatını kaybetti!
Eskişehir’de feci kaza: Baba ve 8 yaşındaki kızı hayatını kaybetti!
GİRİŞ 14.11.2023 10:18 GÜNCELLEME 14.11.2023 11:01
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Eskişehir’de gerçekleşen kaza, Mihalıççık İlçesi Karageyikli Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Mustafa Yücel yönetimindeki 26 UC 793 plakalı kamyonet, yağıştan dolayı ıslak olan yolda virajı alamayarak sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol genişletme çalışması yapan ekskavatöre arkadan çarptı.

Yücel ailesinin seyahat ettiği kamyonet çarpmanın etkisiyle hurdaya dönerken, 40 yaşındaki baba Mustafa Yücel ve 8 yaşındaki kızı Nisa Yücel hayatını kaybetti.

Kazada yaralanan anne Firdevs Yücel ile diğer çocukları Sena Yücel, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince Eskişehir Şehir Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Hayatını kaybeden Mustafa Yücel ile Nisa Yücel’in cenazelerinin bugün ikindi namazının ardından Yenidoğan Mahallesi’nde bulunan Yenidoğan Camii’nde kılınacak namazın ardından Asri Mezarlığı’na defnedileceği öğrenildi.

KAYNAK: İHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • Önce Emniyet 5 ay önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin, ıslak mucurlu yolda hız yapılmaması gerekir.
    Cevapla
  • Hikaye 5 ay önce Şikayet Et
    ALLAH CC rahmet eylesin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
"Bu adamlar  Erdoğan’a niye bu kadar hakaret ediyor Fatih?"
Hamas, 2 İsrailli esirin görüntüsünü paylaştı: "Ya esirler ya da savaş"