Arnavutköy'de otomobil çukura düştü

Arnavutköy'de yağmur suyu kanalı için çalışma yapılan alanda otomobil çukura düştü.

Arnavutköy'de otomobil çukura düştü
Arnavutköy'de otomobil çukura düştü
GİRİŞ 18.11.2023 13:23 GÜNCELLEME 18.11.2023 13:23

Kaza, Arnavutköy Anadolu Mahallesi Saliha Sokakta meydana geldi. Arnavutköy Belediyesi tarafından başlatılan yağmur suyu kanal çalışması nedeniyle bölgeye koyulan dubalar ve uyarı levhaları yoğun yağış ve rüzgar nedeniyle uçtu.

Bir sürücü de sokaktan geçtiği sırada açılan çukuru göremeyerek aracıyla çukurun içine düştü. Sürücünün yara almadan kurtulduğu kazada otomobilde hasar meydana geldi.   Arnavutköy Belediyesi'nden yapılan açıklamada, "Yağmur suyu kanalı yapım çalışmamız esnasında gerekli tüm tedbirleri almış olmamıza rağmen, koyduğumuz uyarı levhaları ve emniyet tedbirlerinin tamamı rüzgarın ve yoğun yağışın etkisiyle sürüklenmiştir. Vatandaşımızın maddi zararı tarafımızca karşılanacak olup, gerekli tüm tedbirler yeniden alınmıştır" denildi.

 

KAYNAK: DHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe pes etmiyor! 10 kişilik Beşiktaş, Kadıköy'den çıkamadı
Küçükçekmece'de hareketli saatler! Bıçaklı saldırgan bacağından vurularak yakalandı