İstanbul'da trafik yoğunluğu yüzde 90'a dayandı

İstanbul'da etkisini arttıran yağmur nedeniyle kent genelindeki trafik yoğunluğu yüzde 89'a yükselirken toplu taşımada da yoğunluk yaşandı.

İstanbul'da trafik yoğunluğu yüzde 90'a dayandı
İstanbul'da trafik yoğunluğu yüzde 90'a dayandı
GİRİŞ 07.12.2023 18:57 GÜNCELLEME 07.12.2023 19:12
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Kentin Anadolu Yakası'nda D-100 kara yolunda Kartal ile Kadıköy arasında her iki yönde araç yoğunluğu görülüyor.

TEM Otoyolu'nda Sancaktepe ile Ataşehir, Şile Otoyolu'nda ise Altunizade ile Ümraniye arasında araçlar güçlükle ilerliyor.

15 Temmuz Şehitler Köprüsü ile Anadolu Yakası'ndan Avrupa Yakası'na geçişte trafik yoğunluğu Ünalan'dan başlıyor. Diğer istikamette Çağlayan'dan başlayan trafik yoğunluğu, köprüde normale dönerken Ataşehir'de artıyor.

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ile Avrupa Yakası'na geçişlerde trafik yoğunluğu Ümraniye ayrımından başlıyor. Maslak ile Hasdal arasında araçlar ilerlemekte güçlük çekiyor.

Avrupa Yakası'nda D-100 kara yolunda Büyükçekmece ile Zincirlikuyu arasında her iki yönde trafik adeta durma noktasına geldi.

Hadımköy yolu üzerinde yaşanan trafik yoğunluğu çift yönlü devam ederken, D-100 Haramidere kavşağı ile TEM Otoyolu arasında her iki yönde araç yoğunluğu görülüyor.

TEM Otoyolu Kuzey Yan Yol ile Metris kavşağı arasındaki çift yönlü trafik yoğunluğu sürücülere zor anlar yaşatıyor.

Basın Ekspres Caddesi'nde trafik her iki yönde ağır ilerlerken Alibeyköy ile Eminönü ve Karaköy ile Ortaköy arası sahil yollarında da çift yönlü trafik yoğunluğu gözleniyor.

Beylikdüzü ve Avcılar arasında D-100 karayolu ile Küçükçekmece ve Avcılar arasındaki yan yolda trafik ağır ilerliyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Trafik Yoğunluk Haritası'na göre kent genelindeki trafik yoğunluğu yüzde 89'a ulaştı.

TOPLU TAŞIMA DURAK VE ARAÇLARINDA YOĞUNLUK

Öte yandan, akşam saatlerinde mesainin bitmesiyle evlerine gitmeye çalışanlar tramvay, metro, otobüs ve metrobüs duraklarında yoğunluk oluşturdu.

Kent genelindeki bazı metrobüs, İETT ve tramvay aktarma istasyonlarının da bulunduğu Zincirlikuyu, Cevizlibağ ve Zeytinburnu'nda yoğunluk gözlendi.

Turnike bölgesinden metrobüse, metroya veya otobüs duraklarına ulaşmaya çalışanlar zor anlar yaşadı.

KAYNAK: AA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • abdullah 69 4 ay önce Şikayet Et
    önçeki yönetimin yaptığı üsküdar çekmeköy metro hattına 5 yılda iki durak ilave yapamayan ibb nasıl trafiği çözeçek 2019 2020 2021 2022 2023 yılında istanbula yapılan bir üst geçit köprülü kavşak gördünüzmü yenidoganın şile yolunu kapattılar bahçelievler çaddesi bir km beş ayda bitiremediler
    Cevapla
  • Fatih SAYAN 4 ay önce Şikayet Et
    İmamoğlu neredesin...
    Cevapla
  • talip 4 ay önce Şikayet Et
    Allah Muhafaza birde 3 tane kar düşse tamamen kilit ve trafik duracak desenize..
    Cevapla
  • Polapar 4 ay önce Şikayet Et
    İstanbul Nimet Nimet
    Cevapla
  • ARTUKBEY 4 ay önce Şikayet Et
    Herşey çok trafik olacak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çelik kanatların kahraman pilotları konuştu... 'Meydan okuyoruz'
Başkan Erdoğan, fotoğraf çektirmek için yanına gelen vatandaşa sigarayı bıraktırdı!