Jandarmanın operasyon düzenlediği evin banyosu cephanelik çıktı!

Aksaray’da silah kaçakçılığına yönelik bir ikamete operasyon yapan jandarma, dairenin banyosunda adeta cephanelik ele geçirerek, silah kaçakçılığına büyük darbe vurdu.

GİRİŞ 08.12.2023 10:35 GÜNCELLEME 08.12.2023 10:53
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Operasyon, Aksaray’ın Sultanhanı ilçesinde bir ikamete gerçekleştirildi.

Edinilen bilgiye göre, kaçakçılıkla mücadele çerçevesinde çeşitli çalışmalar yapan İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri ilçede bir şahsın silah kaçakçılığı ve ticareti yaptığı bilgisine ulaştı.

BANYODA DUŞAKABİNE SAKLAMIŞLAR!

Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Sultanhanı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleriyle harekete geçen jandarma KOM ekipleri yaptığı araştırmalarda tespit ettiği ikameti ve R.B. isimli şüpheliyi takibe aldı. 6 gün yapılan teknik ve fiziksel takibin ardından yeterli delillere ulaşan jandarma KOM ekipleri operasyon için düğmeye bastı.

İlçede bir ikamete gerçekleştirilen operasyonda R.B. yakalanarak gözaltına alınırken, evde jandarma ekiplerince yapılan aramada banyo ve banyo içinde bulunan duşa kabin içerisinde ele geçirilenler:

  • 56 adet ruhsatsız av tüfeği,
  • 17 adet ruhsatsız tabanca,
  • 6 bin 334 adet tabanca fişeği,
  • 16 adet av tüfeği şarjörü,
  • 61 adet tabanca şarjörü,
  • 10 adet av tüfeği dipçiği,
  • 38 adet av tüfeği el kundağı,
  • 8 adet av tüfeği kabzası.

Gözaltına alınan şahıs sorgulanmak üzere İl Jandarma Komutanlığı’na götürülürken, buradaki işlemlerinin ardından çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KAYNAK: İHA
Yasin Karanfil Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Yasin Karanfil

Editör Hakkında

1989 yılında İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2012 yılında Kocaeli Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. Kocaeli'de yerel basında muhabir olarak çalıştı. Dijital ajansta başladığı sosyal medya editörlüğü mesleğini çeşitli basın kuruluşlarında devam ettirdi. Haber7.com'da Haber Şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Velid 4 ay önce Şikayet Et
    Ufak tefek mafyamsı çetelere, onlara malzeme tedarik edenlere asla göz açtırılmamalı. emeği geçenlerden Allah razı olsun.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Işıkhan'dan asgari ücret açıklaması!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Üsküdar'da akaryakıt istasyonu çalışanlarını ziyaret etti