Elazığ'da 'sudan sebep'ten muhtar ve köylüler arasında silahlı kavga: 2 yaralı

Elazığ’da muhtar ile köylüler arasında tarla suyu meselesinden çıkan tartışmanın sonu kanlı bitti. Sözlü tartışmada bir anda silahların ortaya çıkmasıyla 2 kişi yaralandı.

Elazığ'da 'sudan sebep'ten muhtar ve köylüler arasında silahlı kavga: 2 yaralı
Elazığ'da 'sudan sebep'ten muhtar ve köylüler arasında silahlı kavga: 2 yaralı
GİRİŞ 12.12.2023 17:06 GÜNCELLEME 12.12.2023 17:06

Elazığ'ın Bölüklü köyünde köy muhtarı Hasan K. ile köy sakinleri V.A. ve A.A. arasında tarla suyu yüzünden çıkan tartışmada 2 şahıs muhtarı darp ederek olay yerinden ayrıldı. Evden av tüfeğini alan muhtar ise yaşananların ardından oğlu L.K. ile birlikte kendisini darp eden şahısların evine giderek ateş etti. Silahların ortaya çıkmasıyla V.A. ve A.A. yaralandı.

Silah sesini duyan köy sakinleri hemen sağlık ve jandarma ekiplerine haber verdi. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Muhtar ve oğlu ise jandarma ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Nursena Akbaba Haber7.com - Editör
Haber 7 - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Haber7.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Adıyaman'da dehşet! Bir polis karakolda meslektaşlarına ateş açtı: 2 şehit
İYİ Parti'de yeni Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu oldu