47 ilde operasyon: 1 tondan fazla uyuşturucu ele geçirildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: Uyuşturucu madde imalatçılarına ve bunların satışını yapanlar ile Sokak Satıcılarına yönelik 47 ilde eş zamanlı operasyon düzenlendiğini duyurdu.

47 ilde operasyon: 1 tondan fazla uyuşturucu ele geçirildi
47 ilde operasyon: 1 tondan fazla uyuşturucu ele geçirildi
GİRİŞ 21.12.2023 08:27 GÜNCELLEME 21.12.2023 09:14
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, narkotik suçlara yönelik 47 ilde 'Narkogüç-40 Operasyonu' düzenlendiğini belirtti. Buna göre; il emniyet müdürlükleri narkotik suçlarla mücadele şubeleri ve il jandarma komutanlıklarınca düzenlenen operasyonlara 535 ekip, 1094 personel ve 21 dedektör köpek katıldı. 376 şüphelinin yakalandığı operasyonda, 1 ton 156 kilogram uyuşturucu ve 14 milyon 200 bin uyuşturucu hap ele geçirildi.

Operasyona katılan ekipleri tebrik eden Yerlikaya, "Aziz milletimizin bilmesini isterim ki gençlerimizi ve geleceğimizi zehirleyen uyuşturucu tacirlerine göz açtırmayacağız. Her an enselerindeyiz. Bizden kaçamayacaklar" dedi.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 11
  • Memati 4 ay önce Şikayet Et
    idam gelmedikçe bitmez
    Cevapla
  • abdullah 4 ay önce Şikayet Et
    elinize kolunuza sağlık,allahım güç kuvvet versin sizlere.
    Cevapla
  • Mustafa 4 ay önce Şikayet Et
    Süleyman Soylu ve Bürokratları Vatana İhanetten Yargılanmalıdır.
    Cevapla
  • VATANDAŞ 4 ay önce Şikayet Et
    60 yaşıma geldim oldum bildim bileli herALLAH' ın günü yakalanır.Bir türlü bittiğini görmedim.Gene içen içiyor, satan gene satıyor,ne iştir Vallahi billahi tallahi anlamadım.
    Cevapla
  • mehmet 4 ay önce Şikayet Et
    Bir yerde uyuşturucudan yakalamalar artımşsa, orada uyuşturucu ticaretinin artmış olmasındandır. Savaş çıkarılacak yerde önce uyuşturucu trafiği artar. Uyuşturucu ve silah kaçakçılığı artar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Vergi kaçırana taviz yok! Amansız mücadele dönemi - Gazete manşetleri
Çelik kanatların kahraman pilotları konuştu... 'Meydan okuyoruz'