Sarıyer'de feci kaza: TIR kamyona çarptı, ölü ve yaralılar var!

Sarıyer'de şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği TIR, karşı yönden gelen çöp kamyonuna çarptı. Kazada kamyon şoförü hayatını kaybederken 2 kişi yaralandı.

GİRİŞ 21.12.2023 09:21 GÜNCELLEME 21.12.2023 09:30
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İstanbul Sarıyer'de gerçekleşen kaza, Özdereiçi Caddesi üzerinde saat 07.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İbrahim Güzel’in kullandığı boş TIR, karşı yönden gelen çöp kamyonuna çarptı.

Çarpmanın etkisiyle çöp kamyonu şarampole yuvarlandı. Kazada çöp kamyonu şoförü Nihat Satır hayatını kaybederken, yanındaki arkadaşı Muharrem Avcı ve TIR şoförü İbrahim Güzel yaralandı. İhbar üzerine olay yerine İtfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

TIR’ın kupa kısmında sıkışan sürücü itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu araçtan çıkarılarak ambulansla hastaneye kaldırıldı. Çöp kamyonundaki yaralılar da gelen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.



Kaza nedeniyle Çayırbaşı Tünel Bağlantı Yolu bir süre trafiğe kapandı. Kazaya karışan araçların kaldırılmasıyla trafik normale döndü. 

KAYNAK: DHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Tır şoförünü öldürün.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Korhan Berzeg ile ilgili önemli gelişme! Bulunan kemikler Berzeg'in kızıyla eşleşti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Üsküdar'da akaryakıt istasyonu çalışanlarını ziyaret etti