Bakan Yerlikaya duyurdu: 32 ilde harekete geçildi! Yüzlerce gözaltı

32 İlde DEAŞ Terör Örgütüne yönelik eş zamanlı olarak düzenlenen “KAHRAMANLAR-34” operasyonlarında 304 şahıs yakalandı.

GİRİŞ 22.12.2023 08:10 GÜNCELLEME 22.12.2023 08:54
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, milletin huzuru, birlik ve beraberliği için teröristlerin hiçbirine göz açtırmayacaklarını, mücadeleye güvenlik güçlerinin üstün gayretleriyle aralıksız devam edeceklerini belirtti.

Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı ve Terörle Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde 32 ilde eş zamanlı olarak Kahramanlar-34 operasyonları düzenlediklerini vurgulayan Yerlikaya, aralarında İstanbul, İzmir ve Şanlıurfa'nın da bulunduğu bu illerde 304 şüphelinin gözaltına alındığını kaydetti.

Operasyonları gerçekleştiren polisleri tebrik eden Yerlikaya, "Terörle mücadele son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar kararlılıkla devam edecek." ifadesini kullandı.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 26
  • OSMANLI. X. X X 4 ay önce Şikayet Et
    DEMMEKİ. NEYMİŞ 23. YILDİR TURK. MİLLETİ TV DİZİLERİ sonra internet ile uyutulmuş ne. Terbiye ne saygı. Ne sevgi ne. Ahlak bitmiş bencil egoist vurdum. Duymaz sadece paradan. Başka hiç bir şey düşünmeyen at gözlüklü aç gösteriş budalası toplum. Yaratıldı ekonomi kötü olunca halk asileşti isyankar oldu
    Cevapla
  • deli dumrul 4 ay önce Şikayet Et
    bunlar göz boyama. ulan ümit özdağ provakatörü 3 yıldır fitne kaos kargaşa için milleti kinledi alsanıza onu. Reis bu ekibe dikkat et.
    Cevapla
  • Ben Ekonomistim 4 ay önce Şikayet Et
    Yargı yasama yürütme Organı Ayrışmalıdır - siyasetçiler Cumhurbaşkanı dahil Denetlenme Hesap verebilir olması şarttır .. yolsuzluk Torpil yandaşlık Rüşvet İmar Rantı Araştırılmalı’dır . Yoksa Toplum Ahlakı yok oldu oluyor .
    Cevapla
  • ini 4 ay önce Şikayet Et
    yakında belediyeler sokak köpeklerini topladı haberi de alırmıyız acaba
    Cevapla
  • misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Köpekleri silah olarak kullanıp Türk milletinin çocuklarını ve insanlarını cezasız öldürüp ülkeye bir çok alanda (trafik kazaları, turizm, çevre ve ses kirliği, kuduz vb.) zarar veren Biyolojik Terörüne (Köpekçi Terörü) ne zaman operasyon yapacaksınız?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan, fotoğraf çektirmek için yanına gelen vatandaşa sigarayı bıraktırdı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Üsküdar'da akaryakıt istasyonu çalışanlarını ziyaret etti