Yaşar Okuyan'ın cenaze programı belli oldu

Çoklu organ yetmezliği nedeniyle hayatını kaybeden eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan'ın cenaze programı belli oldu.

GİRİŞ 26.12.2023 13:25 GÜNCELLEME 26.12.2023 14:01
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Çoklu organ yetmezliği nedeniyle hayatını kaybeden eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan için Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Çarşamba günü saat 14.00’te tören düzenlenecek.

Ankara’da özel bir hastanede tedavi gören eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Yaşar Okuyan, Çoklu organ yetmezliği nedeniyle yoğun bakımda hayatını kaybetti. Dün gece saat 02.46’da hayata gözlerini yuman Okuyan için Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Çarşamba günü saat 14.00’de tören düzenlenecek.

Okuyan’ın kızı Ülkü Okuyan, hastanede yaptığı konuşmada, “12 gündür yoğun bakımdaydı. Çok üzgünüz. Böyle bir şeye hazır değildik. İyileşecek diye bekledik ama kurtaramadılar. Allah rahmet eylesin. Sevenlerinin de sayı sağ olsun. Yarın mecliste saat 14.00’te tören yapılacak. Arkasından da Yalova’ya nakledeceğiz. Orada aile kabristanına gömülecek” ifadelerine yer verdi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 26
  • selam 4 ay önce Şikayet Et
    Kafanızı başka şeylere yorun
    Cevapla
  • ömer 4 ay önce Şikayet Et
    hani genel seçimden önce elinde belgeler vardı "ortalığı sarsacak" ne oldu onlar
    Cevapla
  • turan alptekin 4 ay önce Şikayet Et
    şu emeklilik sisteminin maduriyetimizin tek sorumlusu.mahvetti bizi namusuz
    Cevapla
  • Ninova valisi 4 ay önce Şikayet Et
    Ateşin bol olsun cehenem zebanisi
    Cevapla
  • anadolu... 4 ay önce Şikayet Et
    Ne ektiysen o karşına çıkacak umulur bilindiği gibi olmaz..... ALLAH merhametilidir hesabı tek doğru bilen ve gören odur.......
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrailliler esir takası anlaşması ve Netanyahu'nun istifası için yine sokaklara indi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu'na tebrik