Netanyahu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef almıştı! Fahrettin Altun'dan sert yanıt geldi

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "İsrail Başbakanı Netanyahu, soykırımla ilgili herhangi bir şey söyleyebilecek son kişidir. Sivillere karşı işlediği savaş suçlarını, dünyaya nefsi müdafaa olarak yutturma konusunda ustalaşmıştır" dedi.

Netanyahu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef almıştı! Fahrettin Altun'dan sert yanıt geldi
Netanyahu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef almıştı! Fahrettin Altun'dan sert yanıt geldi
GİRİŞ 27.12.2023 21:08 GÜNCELLEME 28.12.2023 00:44
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili açıklamasına tepki gösterdi.

"DÜNYA ONU DURDURAMAZSA..."

Netanyahu'nun, soykırımla ilgili konuşacak son kişi olduğunu belirten Altun, "İsrail Başbakanı Netanyahu, soykırımla ilgili herhangi bir şey söyleyebilecek son kişidir. Sivillere karşı işlediği savaş suçlarını, dünyaya nefsi müdafaa olarak yutturma konusunda ustalaşmıştır. Dünya onu durduramasa da tarih onu savaş suçlusu olarak yargılayacaktır." ifadelerini kullandı.

"CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A SALDIRARAK KİMSEYİ KANDIRAMAZ"

Türkiye'nin terörle mücadelesi hakkında konuşacak en son kişinin de Netanyahu olduğunu vurgulayan Altun, şunları kaydetti:

"Netanyahu, terörle mücadelemiz hakkında en son konuşacak kişidir. Terör örgütü PKK ve uzantılarına karşı 40 yılı aşkın süredir mücadele etmekteyiz. Tıpkı Netanyahu gibi sivilleri ve çocukları ayrım gözetmeksizin katleden PKK'ya karşı Kürt vatandaşlarımız bizzat mücadele etmiştir. Ahlaktan bahsedecek en son kişi, İsrail Başbakanı Netanyahu'dur. Terör operasyonlarının nasıl yapılacağı konusunda kimseye ders veremez çünkü bu alanda tecrübesi yoktur. Son 40 yıldır yaptığı şey, Filistinlileri topraklarından sürmektir. Şimdi İsrail ordusunu kullanarak sivilleri evlerinde, hastanelerinde ve mülteci kamplarında öldürmek suretiyle bu durumu yeni bir seviyeye taşımıştır. Netanyahu, dikkatleri savaş suçlarından uzaklaştırmak için Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan'a saldırarak kimseyi kandıramaz.

Dünya, işgal altındaki Filistin'de neler olduğunu görmüştür. Netanyahu'nun sivilleri öldürerek ve savaşın kapsamını genişleterek siyasi kariyerini kurtarma amaçlı umutsuz girişimleri başarısızlığa mahkumdur. Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan bu çağrıyı yapmıştır ve Netanyahu dünyaya ne kadar yalan söylerse söylesin adalet için mücadele etmekten vazgeçmeyecektir. Uluslararası topluma bir kez daha acil ateşkes sağlanmasına yönelik çabalarımız ve kalıcı barışın sağlanmasına yönelik müzakereler etrafında birleşme çağrısında bulunuyoruz. Türkiye'ye yönelik siyasi saldırılara ve karalamalara rağmen biz üzerimize düşeni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Gerçekleri söylemeye devam edeceğiz."

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 10
  • Skut 3 ay önce Şikayet Et
    Ahlaksızlığınıza dünya tepki gösteriyor, arsızlık yüzsüzlük, utanmazlıkta sınır tanımıyor. Küstah siyonist ahlaktan bahsediyor. Yıkıl git aşağılık mahluk.
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Bu siyonist köpeklerin sonu cehennemi zümera
    Cevapla
  • Skut 3 ay önce Şikayet Et
    Netanyahu ve yandaşlarını tüm dünya ayağa kalkmış yaptıklarını, saldırılarını, katliamlarını protesto ediyor, arsızlık, yüzsüzlük, utanmazlıkla ahlaktan bahsediyor.
    Cevapla
  • çağrıbey 4 ay önce Şikayet Et
    ecelin yakındır lanetli şeytan
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 4 ay önce Şikayet Et
    ABD'NİN HAYALİ /PENTAGON PROJESİ: 1.Erbil-Basra, 2.Erbil-Kızıldeniz, 3.Erbil-Akdeniz (YPG koridoru), 4.Erbil-Karadeniz (PKK Koridoru), 5.Erbil-Hazar (PJAK Koridoru). Ortaya 5 köşeli bir yıldız çıkar. YPG'nin bayrağındaki yıldız. Büyük İsrail (Siyon Ülkesi). 5 koridor sayesinde 5 denizdeki PENTAGON hakimiyeti. İpekyolu, enerji, maden, insan insan trafiğinin kontrolü ve dünya hakimiyeti
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Samsun'da başıboş köpekler ahırdaki 12 buzağı ile 1 oğlağı boğarak öldürdü
Çin’de felaketi! Guangzhou eyaleti savaş alanına döndü! Halka peş peşe uyarı