Arkadaşlar arasında silahlı kavga: 2 ağır yaralı

Çorum'da arkadaşlar arasında meydana gelen silahlı kavgada 2 kişi ağır yaralandı.

GİRİŞ 06.01.2024 07:50 GÜNCELLEME 06.01.2024 12:50
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Çorum'da gerçekleşen olay, Buharevler Mahallesi Mahmutevler 22. Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sokak üzerine aynı otomobil ile gelen V.C.D., M. A. Ve B.Ç. arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Çıkan tartışmanın büyüyüp kavgaya dönüşmesi üzerine B.Ç. yanında bulundurduğu tabanca ile V.C.D.'yi ve M.A.'yı yaralayarak olay yerinden kaçtı. Silah seslerinin ihbarı üzerine olay yerine polis ve 112 sağlık ekibi sevk edildi.

Yaralı M. A. kendi imkanlarıyla geldiği hastanede ameliyata alınırken, V.C.D. ise olay yerine gelen ambulansla Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak yoğun bakıma alındı.

Silahla yaralama olayını gerçekleştiren B.Ç. hakkında yakalama çalışmaları sürüyor.

KAYNAK: İHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • çağrıbey 3 ay önce Şikayet Et
    yine şeytan kazandı
    Cevapla
  • misafir 3 ay önce Şikayet Et
    silah taşımanın hapis cezası olmadığı ,suç kaydı yaşından çok olanlar rahatça gezdiği sürece daha çok vatandaşımız zarar görecek. ceza kanunları neden değiştirilmiyor.
    Cevapla
  • Hidirr 3 ay önce Şikayet Et
    Tavşana kaç taziya tut hikayesini benimsiyor bizimkiler.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Işıkhan'dan asgari ücret açıklaması!
Ünlü EuroLeague hakemi maç sonu hırsızlık yaparken yakalandı!