Pazartesi günü tüm okullarda şehitler için saygı duruşunda bulunulacak

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Pençe-Kilit Harekat bölgesinde şehit olan askerler için 15 Ocak Pazartesi günü bayrak töreni öncesinde tüm okullarda bir dakikalık saygı duruşunda bulunulacağını bildirdi.

GİRİŞ 14.01.2024 03:51 GÜNCELLEME 14.01.2024 11:22
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Bakan Tekin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Bakanlık olarak genel amaçlarının çocukları Türk milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren, ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan, Türkiye Cumhuriyeti'ne karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş bireyler olarak yetiştirmek olduğunu belirtti.

Tekin, şunları kaydetti:

"Bu idrakle Pençe-Kilit Harekat bölgesinde 12 Ocak 2024 tarihinde şehit olan vatan evlatlarının aziz hatıralarını yaşatmak, eğitim ailesi olarak minnetimizi göstermek ve yükselen yeni nesli ruhen, bedenen ve manen vatan sevgisiyle donatmak amacıyla Bakanlığımıza bağlı tüm temel eğitim ve ortaöğretim kurumlarında 15 Ocak 2024 tarihinde bayrak töreni öncesinde bir dakikalık saygı duruşunda bulunulacaktır. Aziz şehitlerimizin ruhları şad, makamları ali olsun."

 

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 10
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Çok güzel karar.. AMAAA nedeni ve filleri ve destekçilerini de NESİLLERE ÖĞRETİN... DERSLERDE OKUTUN.. Milli gençlik olsun..
    Cevapla
  • Diyarbakırlı 3 ay önce Şikayet Et
    Bu saygı duruşu herzaman olması lazım ne zaman şehit verirsek bunun yapılması lazım çocuklar bu vatan için canını verenlerden haberi olması lazım.
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    çok güzel düşünülmüş.bide dua edelim şehitlerimize
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Topluca birer Fatiha okunsa daha güzel olmaz mı?
    Cevapla
  • Hasan 3 ay önce Şikayet Et
    Kendi "Öz Değerleri" olmayan bir nesil elde etmeye çalışan "tek dişi kalmış canavar" emperyal ve kapital batıya verilecek güzel bir cevap. Neslimiz "Şehitlere minnet" duygusunu da idrak etmelidir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'de yeni Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu oldu
Protestolara katılan Dekan Yardımcısı Elizabeth Dunn: Büyük ihtimal kovulacağım