İBB'nin Kadıköy'de yaptığı çevre düzenlemesi çalışması trafik yoğunluğuna neden oldu

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin (İBB) Kadıköy'de yaptığı Bostancı Metro İstasyonu Çevre Düzenlemesi çalışması bölgede trafik yoğunluğu oluşturdu.

İBB'nin Kadıköy'de yaptığı çevre düzenlemesi çalışması trafik yoğunluğuna neden oldu
İBB'nin Kadıköy'de yaptığı çevre düzenlemesi çalışması trafik yoğunluğuna neden oldu
GİRİŞ 16.01.2024 21:39 GÜNCELLEME 16.01.2024 21:39
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

İBB tarafından başlatılan Bostancı Metro İstasyonu Çevre Düzenlemesi çalışması kapsamında, Bağdat Caddesi'nin girişi araç trafiğine kapatıldı.

Bölgede yoğun trafik oluşurken araçlar Koy Yolu Sokak'a yönlendirildi.

İBB Cep Trafik uygulamasından, "Trafiğe Etkisi: Yüksek" uyarısıyla yapılan duyuruda, "Kadıköy ilçesi Bostancı metro istasyonu Bağdat Caddesi girişi, çevre düzenlemesi nedeni ile tüm şeritler trafiğe kapalı. Trafik akışı Koy Yolu Sokak üzerinden yapılmaktadır." ifadeleri kullanıldı.

 

 

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • fatih 3 ay önce Şikayet Et
    Esenler otogarının orada, tam 2 ay süren 100 metrelik bir altyapı çalışması ile trafikte perişan olduk. sonunda bitirdiler de bir nebze olsun rahatladık.
    Cevapla
  • Emre Karadavut 3 ay önce Şikayet Et
    Egrem Başkan öğrencilere ulaşım ücretsiz olacak, bedava ekmek, süt dağıtacağız ve park ücreti olmayacak falan diyor ikna oldum gibi yine kazanabilir.
    Cevapla
  • osmanlı 3 ay önce Şikayet Et
    her yerde köstebek gibi kazıyıp aylarca hiçbirşey yapmadan bekletiyorlar.sonra kapatmayıda dandik yapıp arabaların içine ediyor.Partizanlığı geçtim.Aklı olanın oy vereceği bir insan değil bu.
    Cevapla
  • Güneş 3 ay önce Şikayet Et
    Aynen öyle samimiyetsizler
    Cevapla
  • muhsin 3 ay önce Şikayet Et
    showww
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe pes etmiyor! 10 kişilik Beşiktaş, Kadıköy'den çıkamadı
Küçükçekmece'de hareketli saatler! Bıçaklı saldırgan bacağından vurularak yakalandı