Bakan Yerlikaya'dan açıklama! Camide yaşanan olayla ilgili yeni gelişme

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Diyarbakır'da bir camide yaşanan olaya ilişkin inceleme başlatıldığını açıkladı.

Bakan Yerlikaya'dan açıklama! Camide yaşanan olayla ilgili yeni gelişme
Bakan Yerlikaya'dan açıklama! Camide yaşanan olayla ilgili yeni gelişme
GİRİŞ 20.01.2024 19:06 GÜNCELLEME 20.01.2024 19:06
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, cuma hutbesinde şehitlerle ilgili bölümü okumayan cami imamı ile kaymakam arasında yaşanan olay sonrası gündeme getirilen iddialarla inceleme başlatıldığını açıkladı.

'KONUYU YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ'

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Diyarbakır-Kulp Kaymakamımız Burak Akeller Cuma Hutbesi'nde ‘şehitlerimiz ile ilgili kısmı okumayan’ cami imamına okuması için hatırlatmada bulunmuş ve Diyanet İşleri Başkanlığı’nın gönderdiği metnin tam okumasını sağlamıştır. Yaşanan olay sonrası gündeme getirilen iddialarla ilgili Bakanlığımız tarafından konuyla ilgili inceleme başlatılmıştır. İncelemenin sonucu beklenmeden kimi sosyal medya hesaplarınca yapılan yorum ve eleştiriler maksatlıdır. Konuyu yakından takip ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    vatana ihanet edenler ya sürgün edilmeli ya kellesi alınmalı
    Cevapla
  • Hüsnü Başmak 3 ay önce Şikayet Et
    Terör bölgelerinde terör örgütü Pkk şehir yapılanması KCK, Dhkp-c, Mlkp, Pys.... imhasıda elzemdir.
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    İyi de imam o kısmı niye atlamış
    Cevapla
  • AYYILDIZ1453 3 ay önce Şikayet Et
    Bu memlekette hain bitmiyor maalesef baş örtüsü takıp sarık sarıp ateist dinsiz pkk safında yer alan destek olan o kadar çok ki nereye koyacağız bu insanları bilmiyorum.Ey kürt kardeşim seninle beraber olursak var oluruz hüçlü oluruz ingilizin israilin hayali emeli seni de beni de bu topraklardan kovup ele geçirmek. Kardeş gelme bu oyunlara.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrailliler esir takası anlaşması ve Netanyahu'nun istifası için yine sokaklara indi
Başkan Erdoğan, fotoğraf çektirmek için yanına gelen vatandaşa sigarayı bıraktırdı!