Sarıyer'de silahlı çatışma: 2'si polis 5 yaralı!

Sarıyer'de müzikholde çıkan kavgaya müdahale eden polise ateş açıldı. Bu sırada çıkan çatışmada ise 2'si polis 5 kişi yaralandı

GİRİŞ 24.01.2024 09:32 GÜNCELLEME 24.01.2024 09:42
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İstanbul Sarıyer'de gerçekleşen olay, saat 04.30 sıralarında Sarıyer Huzur Mahallesi'nde bulunan bir müzikholde meydana geldi. İddiaya göre, müzikhol çalışanlarıyla kavga eden bir grup olay yerine çağrılan polislere ateş açtı. Polisin de şüphelilere karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı.

Çatışmada 2 polis memuru bacağından vurularak yaralanırken, sokaktan geçen taksi şoförü Hasan Işık ile kulüp çalışanları Yusuf ve Suat Torol yaralandı. Ambulanslarla hastaneye kaldırılan yaralılardan taksi şoförü Hasan Işık'ın sağlık durumunun ciddi olduğu öğrenildi.

POLİS ÇEVREDE İNCELEME YAPTI

Müzikholde çıkan çatışmanın ardından olay yerine çok sayıda ekip sevk edilirken, çatışmaya giren şüpheliler ise olay yerinden kaçtı. Ekipler, şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Müzikholün bulunduğu sokakta geniş güvenlik önlemi alan ekipler, çevredeki boş kovanları tek tek belirleyerek inceledi. Olay sırasında çevredeki birçok iş yerine kurşun isabet ettiği belirlendi. Polisin saldırganları yakalamak için çalışması devam ediyor.

KAYNAK: DHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 2
  • VATANDAŞ 3 ay önce Şikayet Et
    Bu olayların bitmesini istiyorsak tek çözüm İDAM CEZASI VERİLMELİ.
    Cevapla
  • Filinta 3 ay önce Şikayet Et
    Saldırganlar görünmezlik pelerini mi takmıştı
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Protestolara katılan Dekan Yardımcısı Elizabeth Dunn: Büyük ihtimal kovulacağım
Türkiye öncü oldu! Çok sayıda ülke harekete geçiyor! Gözler Suudi Arabistan'da olacak