Bakan Hakan Fidan, Victoria Nuland'ı kabul etti

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı Vekili ve Siyasi İşler Müsteşarı Victoria Nuland'ı makamında kabul etti.

Bakan Hakan Fidan, Victoria Nuland'ı kabul etti
Bakan Hakan Fidan, Victoria Nuland'ı kabul etti
GİRİŞ 28.01.2024 18:05 GÜNCELLEME 28.01.2024 18:07
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Dışişleri Bakan Yardımcısı Vekili ve Siyasi İşler Müsteşarı Victoria Nuland’ı beraberindeki heyetle birlikte makamında kabul etti. Dışişleri Bakan Yardımcısı Ahmet Yıldız da X hesabından yaptığı paylaşımda, Nuland'la bir araya gelerek Orta Doğu ve Afrika'daki gelişmeler hakkında görüş alışverişinde bulunduklarını belirtti.

Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Nuland, Türkiye-ABD Stratejik Mekanizması kapsamında Dışişleri Bakan Yardımcısı Büyükelçi Burak Akçapar'ın davetlisi olarak Türkiye'ye geldi.

Stratejik Mekanizma toplantısı sırasında yapılacak kapsamlı istişarelerde, Türkiye-ABD ilişkilerinin yanı sıra bölgesel ve uluslararası konularda görüş alışverişinde bulunulması öngörülüyor.

KAYNAK: DHA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 7
  • ŞAİBELİ 3 ay önce Şikayet Et
    Soros, Ukrayna Darbesi, Nuland, EU
    Cevapla
  • ensar sevda 3 ay önce Şikayet Et
    nuland iyi bir insn olsa bile zalim abd yi temsil eden biri olduğu için sayın fidan a bu muhabbeti yakıştıramadım...
    Cevapla
  • MASAL 3 ay önce Şikayet Et
    Amerikan işgallerini kışkırtan Neoconlardan Robert Kagan, Darbeleri destekleyen Victoria Nuland çiftinin suyu Amerikada ısındı Neocon Çetesi Ülkemizi gözüne kestirmiş olmalı
    Cevapla
  • Şirinler 3 ay önce Şikayet Et
    Aman elçi Flake ile görüşmesin!
    Cevapla
  • NaoCon 3 ay önce Şikayet Et
    Bu ne muhabbet! Böyle müttefik varsa düşmana gerek yok.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
40 gün 40 gece mağarada kaldılar! "Zaman kavramımız bozuldu"
Beşiktaş gol düellosunda 3 puanı 90+7'de kurtardı