Camide Kur'an-ı Kerim eğitimi alan çocuklara bıçaklı tehdit

Diyarbakır'da bir camide Kur'an-ı Kerim dersi gören öğrencilerin yaramazlık yaptığını iddia eden yaşlı adam, bıçakla “uslu durun” uyarısı yaptı.

GİRİŞ 19.02.2024 04:33 GÜNCELLEME 19.02.2024 09:09
Bu Habere 107 Yorum Yapılmış

Olay, 13 Şubat tarihinde saat 17.30 sıralarında Bağlar ilçesine bağlı Fatih Mahallesi'ndeki Fatih Camii'nde meydana geldi.

CAMİDE KUR'AN DERSİ ALAN ÇOÇUKLARI BIÇAKLA TEHDİT ETTİ

Caminin güvenlik kamerasına yansıyan görüntüde, Kur'an eğitimi alan öğrenciler, iddiaya göre yaramazlık yapınca yaşlı bir adam tarafından sözlü şekilde uyarıldı.

Dışarı çıkan yaşlı adam, tekrar yaramazlık yapıldığını görünce elinde bıçakla geri dönerek çocuklara “Uslu durun” dedi. Bunun üzerine çocukların camiden çıktığı görüldü.

Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 107
  • osmanoğlu2023 2 ay önce Şikayet Et
    yazık Kuran ile bütünleşmiş ecdadımız üç kıtaya hükmederken Kuran öğrenmelerini çocuklara çok gören bir nesille karşıkarşıyayız!
    Cevapla
  • Ankaragüçlü 2 ay önce Şikayet Et
    Sizin çocuğunuza herhangi bir sebeten dolayı bu şekilde bıçak savrulsa tepkiniz ne olurdu? Bu yaratığı mümkün olan en ağır suçlamayla yargılamaları ve çocuk parkı, okul cami gibi yerlere 100 metreden fazla yaklaşmama cezası verilmeli.
    Cevapla
  • Adem 2 ay önce Şikayet Et
    senin gibi cahil ihtiyarlar nedeni ile çocuklar camiden soğuyor, vay senin ahiretteki haline.
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    camilerde çocuklara kızmayın gerekirse oyun oynasınlar Yeter ki camiye alışsınlar camilerden uzaklaşmasınlar camilere küsmesinler biraz sabretmek gerekiyor Yeter ki camiye alışsın lar
    Cevapla
  • izmitli... 2 ay önce Şikayet Et
    Çocuk bu imkan bulduğu yerde tabi ki oyunda oynar yaramazlıkta yapar o imkanı verirsen. eğitmenleri hocaları başlarında olmazsa bu gayet normal bir durum daaa o ihtiyar bunak herifin bıçak çekmesi asla kabul edilemez. benim evladım o muameleye maruz kalsa o bıçağı alır o ihtiyarın müsait ....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çelik kanatların kahraman pilotları konuştu... 'Meydan okuyoruz'
Sahil Güvenlik ekiplerinin teleferikte mahsur kalanları kurtarma görüntülerine ulaşıldı