Camide oynayan çocuklara bıçak çeken adam gözaltında

Diyarbakır’da cami içerisinde oyun oynayan çocuklara sinirlenip, bıçakla korkutan S.S. (72), gözaltına alındı. Konuya ilişkin Diyarbakır Valiliği'nden açıklama geldi.

GİRİŞ 19.02.2024 13:18 GÜNCELLEME 19.02.2024 13:27
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Olay, 13 Şubat'ta akşam saatlerinde Bağlar ilçesinde meydana geldi. Fatih Mahallesi'ndeki Fatih Camisi'ne giden çocuklar, cami içerisinde oyun oynamaya başladı.

Bu sırada içeriye giren S.S., çocukları sessiz olmaları konusunda uyardı. İkaza uymayan çocuklara sinirlenen S.S., bu kez bıçak çekti. S.S. bıçakla çocukları korkutmaya çalışırken, o anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Çalışma başlatan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, S.S.yi yakalayıp, gözaltına aldı.

Şüphelinin işlemleri sürerken; Diyarbakır Valiliği'nden yapılan açıklamada, "İlimiz Bağlar ilçesinde bir caminin girişinde oynayan çocukları bıçak çekerek korkutan şahıs güvenlik kuvvetlerimizce yakalanmıştır, yasal işlemler devam etmektedir" denildi.

KAYNAK: DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • Engin 2 ay önce Şikayet Et
    Dede acaba ne ciğeri yedi
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    dede azmis azmis
    Cevapla
  • Adil 2 ay önce Şikayet Et
    Cahil adam o masum çocukların cami içinde oynamaları. Senin yaptığın ibadetlerden daha makbuldür Allah katında.
    Cevapla
  • Erdoğan 2 ay önce Şikayet Et
    Dede uyarmak için yapmış ama biraz abartmış. Bıçaksız yapsa yaşlı olduğu için hesaba alınmayacağını düşünmüş. Ama onlar çocuk! Sonra camiden ve dinden soğuyorlar. Sonra da deist, ataist, trans, narkoman v.s. kendileri de ne olduğunu bilmediği şeyler oluyorlar. Çocuklar camide namaz vakti haricinde oynasın kime ne zarar... Dedeyi evlendirin!
    Cevapla
  • Leman 2 ay önce Şikayet Et
    Yeni nesil anne babalar her konuda bilgisizler, çocuklarına hiçbir şey veremiyorlar, "saldım çayıra mevlam kayıra" kafasındalar, böyle yetişen çocuk, herşeye karşı gamsız, şımarık yetişiyor. Şimdi, "eğitim sistemi, değiştirilsin" diyeceğim fakat boşluga söylüyoruz. Böyle gelmiş, böyle gidiyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tayvan'dan son dakika Çin duyurusu! Savunma bölgesi ilan edildi: 22 askeri araç...
Sahil Güvenlik ekiplerinin teleferikte mahsur kalanları kurtarma görüntülerine ulaşıldı