Camide Kur'an-ı Kerim eğitimi alan çocuklara bıçakla tehdit olayında karar verildi

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde bir camide oyun oynayan çocuklara bıçak çekip “uslu durun” diyerek uyarıda bulunan ve olayın ardından gözaltınan alınan yaşlı adam, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Camide Kur'an-ı Kerim eğitimi alan çocuklara bıçakla tehdit olayında karar verildi
Camide Kur'an-ı Kerim eğitimi alan çocuklara bıçakla tehdit olayında karar verildi
GİRİŞ 20.02.2024 22:16 GÜNCELLEME 20.02.2024 22:17
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi Fatih Mahallesi'ndeki Fatih Camii’nde Kur'an-ı Kerim eğitimi alan çocukları oyun oynadıkları için bıçakla sessiz olmaları yönünde uyaran S.S. (70) hakkında karar verildi.

ADLİ KONTROLLE SERBEST BIRAKILDI

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince dün gözaltına alınan ve daha sonra emniyetteki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edilen S.S., çıkarıldığı mahkemede adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

NE OLMUŞTU?

Olay, 13 Şubat tarihinde saat 17.30 sıralarında Bağlar ilçesine bağlı Fatih Mahallesi'ndeki Fatih Camii'nde meydana gelmişti.

Caminin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, Kur'an eğitimi alan öğrenciler, iddiaya göre yaramazlık yapınca yaşlı bir adam tarafından sözlü şekilde uyarıldı.

Dışarı çıkan yaşlı adam, tekrar yaramazlık yapıldığını görünce elinde bıçakla geri dönerek çocuklara “Uslu durun” dedi. Bunun üzerine çocukların camiden çıktığı görülmüştü.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 41
  • Kahrolasın chpkk 2 ay önce Şikayet Et
    adli sartiyla serbest'mi, neden ??? çocuklarin yasadigi psykolojik trawmayi kimler nasil telafi edecek ????? _ görünen ô ki, Fetö formatli hakimler hala isbasinda ???
    Cevapla
  • Yazık 2 ay önce Şikayet Et
    Bıçak sallayan bir psikopat hadi çocuklardan birine gelseydi ve çocuk yaralansa yada Allah korusun başka bir şey olması mı lazımdı tutuklanması için 1 ay yatsa bile aklını başına alırdı.
    Cevapla
  • ben 2 ay önce Şikayet Et
    esneklik var kanunlarimiz da hem de çok esneklik
    Cevapla
  • CABBAR 2 ay önce Şikayet Et
    Yaşlıların tahammülü genelde azdır çocuklara.Psikolojik destek sağlanarak amca biraz sakinleştirile,bilir,hem topluma hem kendi sağlığı için faydalı olur.
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 2 ay önce Şikayet Et
    Hoş görmeye çalışmak da nedir ? O çocuklar camiye korku ile bakacak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Vergi kaçırana taviz yok! Amansız mücadele dönemi - Gazete manşetleri
Adıyaman'da dehşet! Bir polis karakolda meslektaşlarına ateş açtı: 2 şehit