Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden "KAAN" paylaşımı

İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, bugün sabah saatlerinde ilk uçuşunu başarıyla yapan Milli Muharip Uçağı "KAAN" ile ilgili paylaşım yaptı.

GİRİŞ 21.02.2024 11:00 GÜNCELLEME 21.02.2024 11:03
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, bugün sabah saatlerinde ilk uçuşunu başarıyla yapan Milli Muharip Uçağı "KAAN" ile ilgili paylaşımda bulundu.

Sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"'KAAN' gökyüzü ile buluştu. Türk Havacılık Uzay Sanayii (TUSAŞ) öncülüğünde geliştirilen Türkiye'nin Milli Muharip Uçağı KAAN, bugün sabah saatlerinde Ankara'da ilk uçuşunu başarıyla gerçekleştirmiştir. Türkiye KAAN ile 5’inci nesil bir muharip uçağı üretebilecek altyapı ve teknolojiye sahip sınırlı sayıdaki ülkeler arasında yerini alacaktır. Çok rollü bir Milli Savaş Uçağı olan KAAN, her türlü hava-hava ve hava-yer muharebelerinin gereksinimleri için üstün kabiliyetlere sahiptir. KAAN üstün hava hâkimiyetini: Yeni Silahlarla Arttırılmış Havadan Havaya Muharebe Menzili, Yüksek/Süpersonik Hızda Dahili Silah Yuvalarından Hassas ve Tam Vuruş, Yapay Zekâ ve Nöral Ağ Desteğiyle Arttırılmış Muharebe Gücü ile sağlayacaktır."

KAYNAK: HABER7
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Mevzu 2 ay önce Şikayet Et
    Vatana hayırlı uğurlu olsun
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tam saha direniş: İşgal güçlerine hiçbir noktada rahatlık yok!
Çelik kanatların kahraman pilotları konuştu... 'Meydan okuyoruz'