Zehir tacirlerine 15 ilde operasyon: 101 gözaltı

Uyuşturucu madde imalatçılarına ve sokak satıcılarına yönelik 15 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen “Narkoçelik-3” operasyonlarında 881 kg uyuşturucu madde ele geçirildi, 101 zehir taciri yakalandı.

GİRİŞ 28.02.2024 11:12 GÜNCELLEME 28.02.2024 17:45
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Jandarma Genel Komutanlığı KOM Daire Başkanlığı koordinesinde İl Jandarma Komutanlıklarınca; Hakkari, İstanbul, Ağrı, Antalya, Diyarbakır, Van, Tekirdağ, Aydın, Bitlis, Kayseri, Afyonkarahisar, Denizli, Balıkesir, Kahramanmaraş ve Isparta olmak üzere 15 ilde “Narkoçelik-3” operasyonlarının düzenlendiğini duyurdu.

Yapılan operasyonda 881 kg uyuşturucu madde ele geçirildi, 101 zehir taciri yakalandı.

Yerlikaya paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Ülkemizi zehir tacirlerinden ve sokak satıcılarından temizlemeye kararlıyız. Milletimizin destek ve dualarıyla zehir tacirlerine hayatı zehredeceğiz. Uyuşturucu satıcılarının geleceğimiz olan gençlerimizi ve toplumumuzu zehirlemelerine asla izin vermeyeceğiz. Operasyonları gerçekleştiren kahraman jandarmamızı tebrik ediyorum. Milletimizin duası sizinle."

KAYNAK: AA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 7
  • ALLAH dostu 1 ay önce Şikayet Et
    UYUŞTURUCU SATANLARIN KAFALARINA SIKIN, acımayın, KAFALARINA SIKIN. BÜTÜN UYUŞTURUCU SATANLARIN KAFALARINA SIKIN.
    Cevapla
  • Korkmayın 1 ay önce Şikayet Et
    Baskın sırasında mutlaka bir kaç tane gebertilmesi gerekiyor, kaçmaya çalıştı silah çekti vs.
    Cevapla
  • Tayfun 1 ay önce Şikayet Et
    Acil infaz ekibi kurulmalı..Teröristlere, Azılı Katillere vesaire.. Devletin örtülü ödeneği var olupta örtülü infaz kurumu yoksa yazık bu memlekete..
    Cevapla
  • Ülkem 1 ay önce Şikayet Et
    tamamda çok güzel allah razı olsun devletimizden ama cezalar yok denilecek kadar az bunlara yok hükmünde polis operasyon yapıyor çok az cezayla bunlar salıveriliyor bunu suçlu biliyor bence ilk önce ceza hukukunu düzeltin ondan sonra ne yaparsanız yapın ABD dede olsa bu karteller gün yüzü görmez ama bizde 3 5. sene yatıp adamlar kaldıkları yerden devam ediyor vesselam
    Cevapla
  • Gece kartalı 1 ay önce Şikayet Et
    Yakaladığınızın kafasına sıkın yoksa bunlar bitmez
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çin’de felaketi! Guangzhou eyaleti savaş alanına döndü! Halka peş peşe uyarı
Küçükçekmece'de hareketli saatler! Bıçaklı saldırgan bacağından vurularak yakalandı