"Dur" ihtarına uymadı, kaza yapınca yakalandı

İstanbul Ataşehir'de polis ekiplerinin "dur" ihtarına uymayan sürücü, polisin takibi sırasında kaza yapınca yakalandı. Sürücü ve yanındaki kişi gözaltına alınırken otomobilde 1 ruhsatsız tabanca ve çok sayıda sahte plaka ele geçirildi.

"Dur" ihtarına uymadı, kaza yapınca yakalandı
"Dur" ihtarına uymadı, kaza yapınca yakalandı
GİRİŞ 05.03.2024 07:52 GÜNCELLEME 05.03.2024 07:52
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Ataşehir Mevlana Mahallesi Dursunbey Caddesi polis ekiplerinin şüphesi üzerine bir otomobil sürücüsüne "dur" ihtarında bulunuldu.

Uyarıya yanıt vermeyen otomobil sürücüsü polis ekiplerinden kaçarken direksiyon hakimiyetini kaybederek refüje çıktı ve karşı şeride geçti.

Otomobil bu sırada karşı şeritten gelen başka bir otomobile çarptı. Peşinden gelen polisler ise kazadan yara almadan kurtulan sürücü ve yanındaki kişinin bulunduğu otomobilin çevresini sardı. Otomobildeki şüphelilere silah doğrultan polisler, dikkatli şekilde araçtan inmelerini bekledi.

Şüpheliler araçtan indirildikten sonra yere yatırılarak gözaltına alındı.

ÇOK SAYIDA PLAKA ÇIKTI

Polis ekiplerinin yaptığı inceleme sonucu Bulgaristan kayıtlı, sahte plakalı otomobilde 1 tane ruhsatsız tabanca ve çok sayıda sahte plaka ele geçirildi.

Gözaltına alınan sürücü ve yanında bulunan bir kişi karakola götürüldü.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Rabbim ıslah eylesin. Bunlar gibi karaparaci, ahlaksızlar çok fazla olmaya başladı. İnşallah adalet gereli cezayı verir...
    Cevapla
  • Abdullah 1 ay önce Şikayet Et
    Sahte plaka ne işe yarar?
    Cevapla
  • Suat 1 ay önce Şikayet Et
    Şimdi de bunlar çıktı devlet ülkedeki tüm çeteleri çökertiyor ama bu seferde Bulgar çeteler çıkıyor acımayın bunlara köklerini kazıyın bunlarda her türlü kötülük var
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Mahalle kafeleri Çırağan’la yarışıyor! Zıvanadan çıktılar
Küçükçekmece'de hareketli saatler! Bıçaklı saldırgan bacağından vurularak yakalandı