Türkiye'den Gazze'ye insani yardım

Milli Savunma Bakanlığı, Gazze'deki ihtiyaç sahipleri için hazırlanan sağlık malzemelerinin A400M tipi uçak ile dün Ürdün'e ulaştırıldığını bildirdi.

Türkiye'den Gazze'ye insani yardım
Türkiye'den Gazze'ye insani yardım
GİRİŞ 05.03.2024 08:03 GÜNCELLEME 05.03.2024 08:03
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Bakanlıktan yapılan açıklamada, uçağa yerleştirilen malzemelerin görüntüleri paylaşılarak, "Gazzeli kardeşlerimiz için hazırlanan sağlık malzemeleri, Kayseri'deki 12'nci Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanlığımızdan havalanan A400M tipi uçak ile Ürdün’e ulaştırıldı." ifadeleri kullanıldı.

KAYNAK: AA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 9
  • Özgür Filistin 1 ay önce Şikayet Et
    Yiyecek evet fakat onlara da ulaşabilmesi için o halka askeri güvenli bir koridor lazım en azından yoksa onlara ulaşan Filistinliler bombalanıyor. Bu askeri koridoru müslüman ülkeler yapabiliyor neden bekleniyor hala anlayamıyorum ?
    Cevapla
  • Aslan 1 ay önce Şikayet Et
    Emlakçı Abbas sahtekari Türkiye ye gelmiş yanlış adres önce Erivan sonra Pekin e gitmeliydi nerede Türk düşmanı varsa hep onların yanında idi Karabağ zaferi sonrası Erivan a Uygur katliamı sonrası Pekin e giden bit yavrusu neden geldi Türkiye ye siyasiler neden karşıladı ve insan yerine koyup muhatap oluyorlar.
    Cevapla
  • Slslsls 1 ay önce Şikayet Et
    Canları cehenneme
    Cevapla
  • Uyarıcı 1 ay önce Şikayet Et
    Çok teşekkür ederiz, fakat biraz geç olmadı mı.???
    Cevapla
  • yılmaz 1 ay önce Şikayet Et
    uyuyun uyuyun çok geç kaldınız çok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Beşiktaş'ta çok sayıda araç birbirine girdi! Ortalık savaş alanına döndü
Kaza yapan İsrailli bakan Ben Gvir'in kaburgaları kırıldı