Sahte plaka atölyesine baskın

Antalya'nın Kepez ilçesinde jandarma ekipleri tarafından sahte plaka atölyesine düzenlenen operasyonda 350 adet basılmış sahte plaka ve 525 adet boş plaka ele geçirildi.

Sahte plaka atölyesine baskın
Sahte plaka atölyesine baskın
GİRİŞ 17.03.2024 21:40 GÜNCELLEME 17.03.2024 21:40
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Antalya'da jandarma ekiplerince, ''resmi belgede sahtecilik'' ve ''nitelikli dolandırıcılık'' suçlarına yönelik yapılan çalışmalarda, A.U. ve S.Y.K. isimli şahısların Kepez ilçesindeki evlerinin bodrum katına sahte plaka imalathanesi kurarak, suçta kullanılmak üzere sahte plaka bastıkları ve bu plakaların satışını yaptıkları tespit edildi.

Yapılan operasyonla şüphelilerin ikametinde yapılan aramada 350 adet basılmış sahte plaka, 525 adet boş plaka, 12 adet kalıp aparatı, 1 adet mühür, 1 adet kompresör, 1 adet basım kalıbı, 1 adet boya makinesi, 1 adet pres makinesi ele geçirildi.

Olayla ilgili 1 şüpheli gözaltına alındı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • bilirkişi 1 ay önce Şikayet Et
    herşeyi terörle ilişkilendirmeyin adamlar app plaka yapıyor yazı karakteri güzel oldugu için madem öyle cemiyette de böyle harf kalıbı kullanılsın kimse böyle işlere kalkmaz cemiyetin yazı karakteri çok çirkin çivi gibi
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Bu iş bir kişilik iş değil.
    Cevapla
  • kerm 1 ay önce Şikayet Et
    direk butun mallarina el konacak ve idam edeceksin kesin pkk terør bagi var en agir ceza alacak tek basina oldugunu sanmiyorum sahte plaka alan herkesi bulun onlari da iceri atin her bir kc km bir plaka konrol edilecek sahte plaka olanin arabasina evine mallarina el konacak ve yuz yil hapis verilecek
    Cevapla
  • Hans 1 ay önce Şikayet Et
    Her birine plaka başına iki yıl vermezseniz geberin inşallah..!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tam saha direniş: İşgal güçlerine hiçbir noktada rahatlık yok!
Çin’de felaketi! Guangzhou eyaleti savaş alanına döndü! Halka peş peşe uyarı