Kadıköy'de bisikletli Doğanay Güzelgün'ün ölümüne yol açan sürücünün cezası belli oldu

Kadıköy'de yaklaşık iki ay önce otomobiliyle bisiklet sürücüsü Doğanay Güzelgün'e çarparak ölümüne yol açan Temel Ü, 20 yıl hapis cezası aldı.

GİRİŞ 18.03.2024 15:30 GÜNCELLEME 18.03.2024 16:08
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABER: İstanbul Kadıköy'de yaklaşık iki ay önce otomobiliyle bisiklet sürücüsü Doğanay Güzelgün'e çarparak ölümüne yol açan Temel Ü, 20 yıl hapis cezası aldı.

NE OLMUŞTU?

Bostancı Sahil Yolu'nda 18 Temmuz’da yaşanan kazaya ilişkin Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturmada şüpheli Temel Ü. hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarıldı.

Arama çalışmaları devam eden şüpheli, hakkındaki kararın ardından adli makamlara teslim oldu.

Temel Ü, Anadolu Adliyesindeki polis merkezinde ifadesinin alınmasının ardından cezaevine gönderildi.

Bostancı Sahil Yolu'nda 18 Temmuz'da Temel Ü. yönetimindeki 34 GNE 745 plakalı otomobil, bisikletli Doğanay Güzelgün'e çarpmış, ağır yaralanan Güzelgün kaldırıldığı Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybetmişti.

Şüpheli Temel Ü, kazanın ardından olay yerinden kaçmıştı.

KAYNAK: AA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • ihtiyar 1 ay önce Şikayet Et
    20 yıl niye, bir can'a kıymak 20 yıl mı? hukuk görevlilerinin güçlü bir kişinin çocuğu olsa böyle mi olurdu, trafikte kontrol ve denetimi yapmayan yaptırmayanlar ahirette işiniz zor, denetimler sıkı olsa böyle olaylar onbinde bir olmaz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe pes etmiyor! 10 kişilik Beşiktaş, Kadıköy'den çıkamadı
Sahil Güvenlik ekiplerinin teleferikte mahsur kalanları kurtarma görüntülerine ulaşıldı