53 ilde dev operasyon! 1 tondan fazlası ele geçirildi

53 ilde uyuşturucu madde imalatçılarına ve satıcılarına yönelik gerçekleştirilen Narkoçelik-9 operasyonlarında 434 kişi yakalandı.

GİRİŞ 28.03.2024 08:44 GÜNCELLEME 28.03.2024 09:01
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından 41 ilde, Jandarma Genel Komutanlığı tarafından 12 ilde uyuşturucu madde imalatçılarına ve bunların satışını yapanlar ile sokak satıcılarına yönelik düzenlenen “NARKOÇELİK-9” operasyonlarında; 1 Ton 43 kilogram uyuşturucu madde ve 387 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. 

Sosyal medya hesabından oeprasyonlar ilgili açıklama yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 434 zehir tacirinin ve sokak satıcısının yakalandığını belirtti. 

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • 7500. 4 hafta önce Şikayet Et
    Büyük balıklar parayı kazanıyor, olan küçük balıklara oluyor.
    Cevapla
  • Misafir 4 hafta önce Şikayet Et
    bunların sonunun gelmemesinin nedeni ve daha çoğalmasının sebebi gereken ağır cezalar verilmiyor. içeri giriyor 1 ay sonra dışarda yine zehirliyorlar gençleri
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu'na tebrik
Tam saha direniş: İşgal güçlerine hiçbir noktada rahatlık yok!