Gelinim Mutfakta’da 25 bileziği kim kazandı? Gelinim Mutfakta 2022 şampiyonu kim oldu?

Gelinim Mutfakta'nın sezon finalinde son çeyrek sahibini buldu. Hemen ardından ise 25 altın bileziği sahibi belli oldu. Bir sezonun şampiyonu olan yarışmacı için nefesler tutulmuştu. Gelinim Mutfakta'nın 1 Temmuz günü en yüksek puanı alıp birincisi olan ismin kim olduğu merak ediliyor. Hafta boyunca toplamda 5 çeyrek altın ve 5 altın bileziğin verildiği programda, hafta içi her gün gelinler kazanmak için mücadele veriyor. Peki Gelinim Mutfakta çeyrek altını kim kazandı? Final serisinde 25 altın bileziği kim kazandı? İşte 1 Temmuz 2022 Gelinim Mutfakta kazananı...

Gelinim Mutfakta’da 25 bileziği kim kazandı? Gelinim Mutfakta 2022 şampiyonu kim oldu?
Gelinim Mutfakta’da 25 bileziği kim kazandı? Gelinim Mutfakta 2022 şampiyonu kim oldu?
GİRİŞ 07.07.2022 09:18 GÜNCELLEME 07.07.2022 09:18
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Gelinim Mutfakta, Nursel Ergin'in sunumu ile hafta içi her gün Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Programın sıkı takipçileri, gün gün Gelinim Mutfakta'da çeyrek altını kazananını araştırıyor. Peki Gelinim Mutfakta bugün kim kazandı?

Gelinim Mutfakta'da her gün bir gelin ve kayınvalidesi birinci olarak seçiliyor. Günün birincisi çeyrek altının sahibi oluyor. 5 günün sonunda ise, 5 gün boyunca gelinlerin elde ettiği puanlar toplanıyor ve en yüksek puana sahip gelin 5 altın bileziğin sahibi oluyor. 

Gelinim Mutfakta sunucusu Nursel Ergin

Gelinim Mutfakta sunucusu Nursel Ergin kimdir ve nerelidir? Nursel Ergin hayatı...Gelinim Mutfakta sunucusu Nursel Ergin kimdir ve nerelidir? Nursel Ergin hayatı...

CANLI YAYINDA KAYINVALİDE BEYHAN BAYGINLIK GEÇİRDİ

1 Temmuz'da Kanal D ekranında yayınlanan Gelinim Mutfakta'da kayınvalide Beyhan aniden baygınlık geçirdi. Yarışmada, 25 altın bileziği kazanma hususunda büyük stres yaşayan Beyhan Hanım, gelinine 5 puan verdikten sonra da küçük çaplı bir kriz geçirdi.

İlerleyen dakikalarda, gelini Yeşim ile rakip yarışmacı Hasret'in aynı puanı aldığını öğrenince aniden bayıldı. Gelini Yeşim ise gözyaşlarını tutamadı. Diğer yandan kayınvalide Nurten de yere yığıldı. Stüdyoda korku dolu anlar yaşandı. 

Kayınvalide Beyhan ve Nurten, kısa süre sonra toparlanarak kendine geldi. Kayınvalide Beyhan, baygınlık geçirmeden önce de vasiyetini bildirmişti. 

GELİNİM MUTFAKTA ÇEYREK ALTINI KİM KAZANDI? (1 TEMMUZ 2022)

Gelinim Mutfakta'nın 1 Temmuz günü yayınlanan bölümünde en yüksek puanı alan yarışmacı, eşit puanları alarak Hasret ve Yeşim oldu. Çekilen kura sonucu ile sonucunda çeyrek altını Yeşim oldu. 

ÖNCEKİ GÜN KİM KAZANDI? (30 HAZİRAN 2022)

Programın 30 Haziran gününün kazananı Hasret oldu. 

Zuhal Topal çileden çıktı! Yemekteyiz yarışmacısını diskalifiye etti...Zuhal Topal çileden çıktı! Yemekteyiz yarışmacısını diskalifiye etti...

25 ALTIN BİLEZİĞİ KİM KAZANDI? (6 HAZİRAN - 1 TEMMUZ)

6 Haziran ile 1 Temmuz arasında, 25 altın bilezik için yarışan Hasret ve Yeşim 6'şar altın bilezik alarak eşit duruma geldiler. böyle olunca 4 haftalık süreçte en yüksek puanı toplayan gelin şampiyon oldu. En yüksek puanı alarak 25 altın bileziğin sahibi olan gelin Yeşim oldu. 

KİMLER YARIŞIYOR? (6 HAZİRAN - 1 TEMMUZ)

  • Damla (kayınvalidesi Nuray ile birlikte) 

  • Aslıhan (kayınvalidesi Ergül ile birlikte)

  • Yeşim (kayınvalidesi Beyhan ile birlikte)

  • Hasret (kayınvalidesi Nurten ile birlikte)

GÜNLERE GÖRE ÇEYREK LİSTESİ

6 Haziran Pazartesi: Damla 

7 Haziran Salı: Yeşim 

8 Haziran Çarşamba: Aslıhan 

9 Haziran Perşembe: Aslıhan 

10 Haziran Cuma: Damla 

13 Haziran Pazartesi: Damla

14 Haziran Salı: Hasret

15 Haziran Çarşamba: Hasret

16 Haziran Perşembe: Aslıhan

17 Haziran Cuma: Hasret

20 Haziran Pazartesi: Aslıhan

21 Haziran: Hasret

22 Haziran: Hasret

23 Haziran: Aslıhan

24 Haziran: Yeşim

27 Haziran: Yeşim

28 Haziran: Yeşim

29 Haziran: Damla

30 Haziran: Hasret

1 Temmuz: Yeşim (Hasret'le aynı puanı almıştı, kura sonucuyla aldı)

FİNAL SERİSİNDE KİM KAÇ ÇEYREK KAZANDI?

Damla - 4 çeyrek altın

Aslıhan - 4 çeyrek altın

Yeşim - 6 çeyrek altın

Hasret - 6 çeyrek altın 

Nursel Ergin

4 HAFTA KİMSE ELENMEDİ!

Açıklanana göre, 6 Haziran itibariyle hiçbir gelin programdan ayrılmadı. 4 haftanın sonunda en fazla çeyrek altını ve puanı alarak 25 adet bileziği kazanan yarışmacı Yeşim oldu. 

EN SON BİLEZİKLERİ KİM KAZANMIŞTI? (30 MAYIS - 3 HAZİRAN)

En son, haftanın birincisi olarak (5 altın bilezik) bilezikleri kazanan Aslıhan ve kayınvalidesi Nuray Hanım ve Damla ve kayınvalidesi Ergül Hanım kazandı. 

EN SON KİM ELENDİ? (30 MAYIS - 3 HAZİRAN)

En son, gelin Emel ve kayınvalidesi Ergül Hanım ve Senanur ve kayınvalidesi Songül hanım Gelinim Mutfakta'dan elendi. 

Gelinim Mutfakta finali

HEM GELİNİ HEM DE GELİNLİKÇİYİ KANDIRDI

Geçtiğimiz günlerde, Gelinim Mutfakta'da evlenen Damla'nın giydiği gelinlik olay oldu. Rakip gelinin kayınvalidesi Beyhan Hanım, düğün gününde Damla'ya bir gelinlik hediye etti. Piyasa değeri 30 Bin Türk Lirası olan gelinlik gündem oldu.

Düğünden günler sonra ortaya çıkan gerçek, herkesin ağzını açık bıraktırdı. Aslında gelinliğin bir hediye olmadığı, Beyhan Hanım'ın anlaştığı bir gelinlikçi tarafından sponsor olunduğu ortaya çıktı. Gelin Damla'ya haber vermeyen kayınvalide, gelinlikçiye de Damla'nın haberi var diyerek kandırdı.

Gelinlikçi ise, gelin Damla'nın fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşmak için Beyhan Hanım'a 4 Bin TL para verdi. Gerçekler ortaya çıkınca, kayınvalide Beyhan büyük tepki topladı. 

Beyhan Hanım ve gelin Damla

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 27
  • TUNA 1 yıl önce Şikayet Et
    Acaba Gerçekten Bilezik Veriyorlar Mı
    Cevapla
  • zafer 1 yıl önce Şikayet Et
    Böyle hırs programları aile içindeki birlikteliği yok ediyor. Aile sırrı kalmadı. Para için yapmadıkları yok.İZLEMİYORUM. RTÜK uyuyor. Yemek yapma değil adeta gelin kaynana savaşı.
    Cevapla
  • Elifnur 1 yıl önce Şikayet Et
    haddini aşma
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Boş işler bunlar
    Cevapla
  • enes 10 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah akıl noksanlığı ile beraber mala aşırı ihtirastan korusun..
    Cevapla
  • bülent erdem 1 yıl önce Şikayet Et
    midem bulanıyor artık bunları gördükçe hiç utanma arlanma yok bunlarda ne hale geldik
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan'la ilgili aldığı cevap Özgür Özel'i dumur etti! Aynı soruyu 2. kez sordu
Maskeli saldırgan yalnız değilmiş! Tribün görüntüleri ortaya çıktı