Dokuz köyden kovulan Ronaldo bir ilki gerçekleştirdi! Dünyada bunu başaran başka biri yok

Manchester United'ın 'git-gelli' yıldızı Cristiano Ronaldo, META'nın alt firması Instagram'da kişisel rekorunu geliştirdi. Ülkesi Portekiz'in nüfusunu 50'ye katlayan popüler isim, en yakın rakibine rekor fark attı.

Dokuz köyden kovulan Ronaldo bir ilki gerçekleştirdi! Dünyada bunu başaran başka biri yok
Dokuz köyden kovulan Ronaldo bir ilki gerçekleştirdi! Dünyada bunu başaran başka biri yok
GİRİŞ 21.11.2022 16:59 GÜNCELLEME 21.11.2022 17:50

Ünlü gazeteci Piers Morgan'a verdiği röportajdan sonra eleştiri yağmuruna tutulan Cristiano Ronaldo, şimdilerde Portekiz Milli Takımı'nın kampında.

Futbola veda etmeden önce Dünya Kupası zaferi yaşamak isteyen popüler futbolcu, art arda gelen kötü gelişmeleri mutluluk verici bir haberle geride bıraktı.

Sosyal medyanın en popüler uygulamalarından Instagram'ın en çok takip edilen ismi, bu alanda elinde bulundurduğu rekorunu tazeledi.

Hollywood yıldızlarıyla dünyaca ünlü şarkıcıları geride bırakan Ronaldo, en yakın rakibi Lionel Messi'ye de 100 milyonun üzerinde fark attı.

Son bilgiler doğrultusunda Portekizli süper starın Instagram'daki takipçi sayısının 500 milyona ulaştığı öğrenildi.

Ronaldo, Instagram'da 500 milyon baremini kıran ilk oyuncu olurken, bu rakam bir süredir 490 milyon seviyelerinde seyrediyordu.

Gazeteci Piers Morgan'la yaptığı ses getiren röportajdan sonra bu rakam 500 milyonu geçti.

Önceki günlerde Instagram'da Lionel Messi'yle çekildiği fotoğrafı paylaşan Cristiano Ronaldo, 2 gün gibi kısa bir sürede 36 milyon 400 bin takipçi almıştı. Lionel Messi de aynı fotoğrafı paylaşırken 26 milyonda kaldı.

Böylece 'Dokuz köyden kovulan' benzetmeleri yapılan Ronaldo, Instagram dünyasında bir ilki gerçekleştirerek dünya tarihine geçti.

Ramazan Dengiz Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ramazan Dengiz
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tam saha direniş: İşgal güçlerine hiçbir noktada rahatlık yok!
Sahil Güvenlik ekiplerinin teleferikte mahsur kalanları kurtarma görüntülerine ulaşıldı