Devlet Bahçeli 'Varız' dedi tarih verdi

Sözcü gazetesine konuşan Devlet Bahçeli koalisyon ve erken seçime ilişkin önemli açıklamalar yaptı.

Devlet Bahçeli 'Varız' dedi tarih verdi
Devlet Bahçeli 'Varız' dedi tarih verdi
GİRİŞ 20.06.2015 16:06 GÜNCELLEME 20.06.2015 16:22
Bu Habere 102 Yorum Yapılmış

MHP Lideri Bahçeli, HDP ile asla yan yana gelmeyeceklerini bir kez daha ilan etti. Kılıçdaroğlu'nun başbakanlık çağrısına tepki gösteren Bahçeli, erken seçim için de tarih verdi.

"Eğer seçime gidilecekse ona varız" dediklerini kaydeden MHP lideri sözlerini şöyle tamamladı:

“Eğer ülkede hükümet krizi yaşanırsa, millet iradesine başvurmak en sağlıklı yoldur. Böyle bir şey düşünüyorsanız 15 Kasım bunun için uygun tarihtir. Eğer herkes istiyorsa biz de istiyoruz.”

YORUMLAR 102
  • osmanlı 8 yıl önce Şikayet Et
    Tek yol erken seçime gider
    Cevapla
  • Osman 8 yıl önce Şikayet Et
    Yürü be başkan
    Cevapla
  • Hasan 8 yıl önce Şikayet Et
    Devlet Bahçeli vatanını milletini seven bir insandır. Demirtaş gibi bir proje ürünü değildir. Eğer AkParti çözüm sürecini rafa kaldırırsa koalisyon kurulur. Bölücü terör örgütünün kalbine hançer vurulur. Kandil aynel arab (kobani değil) tel abyad da pkk ya vurulur. O zaman ses amerika ve israilden gelir. Biz pkk ya vuralım... Ses siyonistlerden gelecek. Er ya da geç bu olacaktır. Aksi takdirde zaten pkk bize saldıracak.
    Cevapla
  • Bozkurt 8 yıl önce Şikayet Et
    günaydınnnn... ne ara paralelin emrinden çıkıp bunları söyleme cesaretini buldunuz. Hahhh şöyle, mhp'li olmayı bir kenara bırakıp aslınıza ÜLKÜ'nüze dönün. Ülkücü olun. can feda size.
    Cevapla
  • iso 8 yıl önce Şikayet Et
    bahçelinin son kullanma tarihi çoktaaan geçti ,geçen koalisyonda ne halt yediklerini gördük ,bebek katilini bile asmaya korktu bundan ne olurki bu saatten sonra ne varsa ak partide var,gerçi bizim partinin de çürükler var ama yapacak bişey yok,resmin tamamına bakmak lazım
    Cevapla
  • Aslan 8 yıl önce Şikayet Et
    Amacını açıktan söylemiş zaten. Niyet hiçbir zaman hükümet olmak değil. Çünkü elini taşın altına koyup Ülkeye hizmet etmek her babayiğitin harcı değildir. Kimi hizmet etmek için her koşulda elinden geleni yapar, kimi de ancak laf ile peynir gemisi yürütür. Bence bu seçimin en önemli kazanımı bu oldu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İflas eden ünlü iş insanı Hayrettin Şimşek'in son görüntüsü gündem oldu
İsrail'de savaş kabinesi krizi! Gantz'tan Netanyahu'ya tehdit