Cumhuriyet yazarına ağır suçlama

Cumhuriyet yazarı Deniz Som, Alanya'da Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Soydan Sitesi'nin sakinlerini bıktırdı. Som hakkındaki suçlamalara Fehmi Koru ile cevap verdi...

Cumhuriyet yazarına ağır suçlama
Cumhuriyet yazarına ağır suçlama
GİRİŞ 13.11.2006 09:42 GÜNCELLEME 21.09.2018 17:53

51 kat malikinin bulunduğu Soydan Sitesi'nde, Som'un uygulamalarına karşı çıkanların baskı ve tehditle sindirildiği iddia edilirken, site sakinlerinden Necmettin Dere, Deniz Som hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı. Ayrıca, İstanbul'da oturan Som, sitenin işlerini yürütmesi için sözleşmeli yönetici olarak 800 YTL maaşla Hülya Büyükhamurkar'ı görevlendirmiş.

Soydan Sitesi'nin bir blokunu otel olarak kullandığı belirtiliyor. Necmettin Dere, Som'un site sakinlerini mağdur ettiğini, yargıya gitmekten başka çarelerinin kalmadığını kaydediyor. Dere, sitenin ihtiyacı olmayan elektrik trafosu için 180 bin YTL'lik hayali bir projeyle her üyeden 600 YTL para toplandığını, TEDAŞ'ın böyle bir trafoya ihtiyaç olmadığını bildirdiğini anlatıyor. Deniz Som'un denetçi raporunu da iptal ettirdiği ileri sürülüyor.

 

HAKARETE UĞRUYORUZ

 

 

Yönetim kurulu denetçilerinden site sakini Hülya Özcan, 2004 yılında Kat Mülkiyeti Kanunu ve site yönetim planına aykırı olarak yapılan işleri bir rapor haline getirerek genel kurula sunduğunu söylüyor. Hülya Özcan'ın eşi Aydın Özcan ise Som'unmuhafazakar mayolu  bayanlara havuz yasağı getirdiğini, otel müşterilerine havuzda öncelik tanıdığını, keyfî, baskıcı ve hukuk dışı uygulamalar yapıldığını belirtiyor. Serra Soner isimli site sakini de 'Azarlanıyoruz, hakarete uğruyoruz. Sitede huzur yok. Dairemizi satacağız.' diyor.

 

 

FEHMİ KORU'NUN YAPMADIĞINI NEREDEN BİLİYORSUNUZ

Cumhuriyet Gazetesi yazarı Deniz Som ise hakkındaki iddiaları kabul etmiyor. 'Bunun haber değeri var mı? Bilemiyorum. Emin Çölaşan veya Fehmi Koru'nun yapmadığını nereden biliyorsunuz? Ben yaşadığım siteyi adam etmek için bu işle uğraşıyorum. İstanbul'da oturduğum yerden sitenin işlerini takip etmem mümkün değil. Bunun için de sözleşmeli yönetici çalıştırıyoruz.' diyor.

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Dev mavi bir ateş topu geceyi aydınlattı! Portekiz ve İspanya üzerinde meteor şaşkınlığı
Süper Lig'de bir olay daha! Başkan sahaya indi