Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 194.bölüm fragmanı: Asla affı yok! Kimseye müsamaha göstermeyecek

ATV’nin meşhur projesi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da İlyas’ın hatalı davranışı yüzünden Façalılar ile Çakırbeyliler arasında gerilimin şiddetinin yükselmesine davetiye çıkarır. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da ailelerin yaşadığı krizin yankıları geniş çapta hissedilirken, Pınar ise amacına ulaşarak Ömür ile İlyas’ın mutlu beraberliğine gölge düşürmüştür. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 194.bölüm fragmanı geldi mi?

GİRİŞ 11.05.2021 18:57 GÜNCELLEME 11.05.2021 18:57
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da iyi gününde olduğu gibi kötü gününde de daima yanında olan dostlarından gördüğü yardımla, husumetlisine kök söktürmeye koyulan Hızır’ı zora sokacak bir gelişme vuku bulur. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 193.son bölümde, İlyas'ın kabul edilemez hareketi yüzünden ince ince işlediği hesapları bozulan ve kontrolü dışında gelişen olaylar karşısında güç duruma düşen Hızır’ın imdadına Yaman yetişir. Her ne yaşanmış olursa olsun durmak bilmeden gücünü maksimum düzeyde tutmaya çalışan Hızır, kıyasıya geçen savaşı galibiyetle tamamlamak için elinden geleni ardına koymazken Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 194.bölüm fragmanı geldi mi?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 194.Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Başrollerini Oktay Kaynarca (Hızır Çakırbeyli), Sanem Çelik (Ceylan Çakırbeyli), Yunus Emre Yıldırımer (Alparslan Çakırbeyli), Yalçın Hafızoğlu (Hızır Ali Çakırbeyli), Ali Sürmeli (Kimsesiz Doğan), Ozan Akbaba (İlyas Çakırbeyli) gibi televizyon ekranlarının aranan yüzlerinin paylaştığı ve Salı akşamı aksiyonun ardı arkasının kesilmediği çarpıcı sahneleriyle dizi severlerinin karşısına geçen reyting rekortmeni Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 194.bölüm fragmanı yayınlandı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da İlyas'tan Tepki Çeken Hareket! Herkesi Kızdırdı...

Doğduğun Ev Kaderindir’den hayrete düşüren haber! TV8'den beklenmedik karar: Final kapıyı çaldı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 194.Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?

Senaristliğini Raci Şaşmaz, Bahadır Özdener ve Berna Aruz'un kaleme aldığı, yapımcılığını ise Onur Tan, Baran Özçaylan ve Zübeyr Şaşmaz'ın üstlendiği toplamda altı sezondur ATV ekranlarında reyting fırtınası estirmeye devam eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 194.bölümüyle 11 Mayıs Salı tarihinde saat 20:00'da izleyici kitlesini ağırlayacak.

Savaşçı'da önemli kriz! Reytingde yüzü gülmeyen Fox TV'den şaşırtan hamle! 6 oyuncuyu birden...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Son Bölümde Neler Yaşandı?

Hızır Çakırbeyli, kadim dostu Tipi’nin ölümüyle tüm ailesini koruma altına alır. Dostlarının desteğiyle düşmanına darbe vurmaya hazırlanan Hızır Çakırbeyli, bir yandan da kardeşi İlyas yüzünden güç kaybeder. Façalılar’dan kız alarak akraba olan Çakırbeyli’ler, Alpaslan’ı ayağa kaldıran Pınar yüzünden gerginlik yaşarlar.

Son Yaz neden yayına girmeyecek? Fox TV’de çok konuşulacak karar! Ekrana gelmemesinin sebebi...

İlyas Çakırbeyli, uçağını kaçırdığı için otele götürdüğü Pınar’la olan yakınlaşması ve Pınar’ın küpesinin Ömür’ün eline geçmesiyle evlilikleri tehlikeye sokar. Olaya dahil olan Haşmet Façalı ise faturayı İlyas Çakırbeyli ve ailesine keser.

Façalılarla olan gerginliğin düşmanları tarafından öğrenilmesiyle zor zamanlar geçiren Hızır Çakırbeyli’nin yardımına eski düşmanı Yaman Korkmaz koşar. Her zaman güçlüden yana olduğu dile getiren Yaman Korkmaz, bu kez tercihini Hızır Çakırbeyli’den yana yapar.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk’tan hayranlarının canını sıkacak haber! Show TV’den olay olacak karar...

Yaman Korkmaz ve Yavuz Sincanlı’nın önerisiyle İshak’a yeşil ışık yakan Hızır Çakırbeyli, girdiği savaştan galip çıkmak için görüşür. Sağlığına kavuşan Alpaslan ise düşmanlarına korku salmaya başlar.

YORUMLAR 5
  • TAHİR ŞİMŞEK 2 yıl önce Şikayet Et
    Adıyaman MHP PARTİMİZİ AKPARTİ HÜKÜMETİMİZİN HERZAMAN HIZIR GİBİ YANINDAYIZ VAR OLUN SAĞ OLUN DUÂLARIM SİZLERLE EFENDİM Şükranlarımla
    Cevapla
  • Muzaffer Güçyetmez 2 yıl önce Şikayet Et
    Manisa /Salihli cumhur ittifakını Destekliyoruz kalpden kalbe giden bir yol vardır Akparti GÜÇLÜDÜR
    Cevapla
  • Kadir Çelik 2 yıl önce Şikayet Et
    Ordu ilimizden Ak'partimizin yanındayız REİSİM bizler Herzaman yanındayız
    Cevapla
  • GAZANFER AYYILDIZ 2 yıl önce Şikayet Et
    MHP PARTİMİZİ AKPARTİ TEŞKİLATIMIZI GÖNÜLDEN DESTEKLİYORUZ BİZ'BİZE YETERİZ CANIM TÜRKİYEM r
    Cevapla
  • RIZA TURAN DAŞKIN 2 yıl önce Şikayet Et
    BU VATAN BÖLÜNMEZ ŞEHİTLERİMİZ ÖLMEZ BAYRAĞIMIZ AYYILDIZ SANCAĞIMIZ AKPARTİ TEŞKİLATIDIR 2023 AKPARTİMİZ MEGA GÜÇLÜ OLARAK BİRİNCİLİK'İLE KAZANIYOR ( Saygılarımızla )
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Para sayma skandalı! Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı! Bomba itiraf: CHP adına...
Türkiye'den bir şehir var! İşte Dünyanın en iyi mimarisine sahip 25 şehri...