Gönül Dağı 29.bölüm fragmanı: Taner, elini taşın altına koydu! Onun yüzünü yere eğdirmeyecek...

TRT1’in beğenilen projesi Gönül Dağı’nda sıkı takipçilerini hem keyiflendiren hem kaygılandıran gelişmeler yaşanıyor. Gönül Dağı 28.son bölümde bayramın manevi güzelliği içleri ısıtırken, Keriman’ın başına gelen talihsiz olay Selami’nin neşesini kaçırır. İhtiyaca yönelik keşifleriyle adından söz ettiren Taner, dahiyane fikrini hayata geçirip herkesin yüzünü gülümsetmeyi başardı. Peki sevilen dizi Gönül Dağı 29.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

GİRİŞ 19.05.2021 09:25 GÜNCELLEME 19.05.2021 09:25
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Gönül Dağı 28.son bölümde; Taner, Ramazan ve Veysel öncülüğünde gerçekleştirilen piknik etkinliğinde, bayramın mutluluğu ve heyecanı dört bir tarafı sarıp sarmalamıştır. Gönül Dağı’nda pikniğe katılan herkes keyifli dakikalar geçirdiği esnada Selami, eğlencenin dozunu kaçırınca istemeden de olsa Keriman’ın kaza geçirmesine sebebiyet verir. Doya doya vakit geçirdikleri bu özel günde Keriman’ın başının belaya girmesi Selami’nin moralini bozarken, keskin zekasını bir kez daha konuşturan Taner ise geliştirdiği icat sayesinde hamilelik döneminde canı balık çeken Cemile’nin imdadına yetişir. Geniş yelpazede izleyici kitlesinin her hafta hayranlıkla takip ettiği ve sosyal mecrada övgü dolu yorumlarda bulunduğu Gönül Dağı 29.bölüm fragmanı geldi mi?

Kardeşlerim 14.bölüm fragmanı başladı mı? Ölümcül tehlike kapıyı çalıyor! Bela yakasına yapıştı

Gönül Dağı 29.Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Yapımcılığında Ferhat Eşsiz’in yer aldığı, yönetmenliğini Yahya Samancı’nın üstlendiği, başrollerini Gülsim Ali İlhan ve Berk Atan’ın paylaştığı  "Bozkırda Bir Anadolu Masalı"nı konu olarak işleyen Gönül Dağı 29.bölüm fragmanı yayınlandı.

Gönül Dağı'nda Korkutan Gelişme! Keriman, Talihsiz Kaza Geçiriyor...

Gönül Dağı 29.Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?

Birbirinden başarılı ve yetenekli oyuncu kadrosunda Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Nazlı Pınar Kaya, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hüseyin Sevimli ve Çiğdem Aygün isimlerinin yer alığı Gönül Dağı 29.bölümüyle 22 Mayıs Cumartesi tarihinde saat 20:00’da TRT1 kanalında izleyici kitlesinin karşısına heyecan yüklü sahneleriyle geçmeye hazırlanıyor.

Gönül Dağı Son Bölümde Neler Yaşandı?

Gedelli mucitleri Taner (Berk Atan), Veysel (Semih Ertürk), Ramazan (Cihat Süvarioğlu)’ın organize ettiği bayram pikniğine katılan Zahide (Ecem Özkaya), Sefer (Ferdi Sancar), Dilek (Gülsim Ali İlhan), Cemile (Nazlı Pınar Kaya), Asuman (Hazar Çağlar), Selami (Eser Eyüboğlu), Keriman (Çiğdem Aygün) ve Elif (Zümre Meğreli)  müthiş eğlenceli saatler geçirirler.

Bayram lezzetlerinin tadına bakılır, oyunlar oynanır ve pikniğe kurulan salıncakla havalara uçmanın keyfi yaşanır. Ancak Gedelli sakinlerini bu güzel bayram gününde üzecek bir sürpriz beklemektedir. Salıncağa bindirdiği eşi Keriman’ı biraz hızlı sallayarak aksiyon yapmak isteyen Selami, çok sevdiği karısının kaza geçirmesine neden olur. Keriman’ın yaralanması bayram pikniğine gölge düşürür…

Gönül Dağı’nda bu hafta çok farklı bir icada tanıklık edeceğiz. Hamile karısı Cemile’nin balık aşermesi üzerine kasabada balık satın almak isteyen Veysel bulamayınca çareyi amcaoğullarıyla birlikte gölde balık avlamakta bulur. Ancak saatler geçmesine rağmen oltalarına hiç balık takılmayınca, Taner’in aklına parlak bir fikir gelir…  Yaptığı icadlar ve parlak zekası ile dikkat çeken Taner, bu kez balıkların oltaya takılmasını sağlayacak müthiş bir yem üretir. Amcaoğulları bu güzel icad sayesinde sadece Cemile’yi değil, tüm aileyi doyuracak balık avlarlar.

Gedelli sakinleri Ramazan süresince Meydanda düzenlenen şenliklerin en muhteşemine Bayramda kavuşurlar. Belediye Başkanı Münir Beyin (Ege Aydan), Muammer (Ali Düşenkalkar), Hüseyin (Erdal Cindoruk) ve amcaoğullarına verdiği organizasyon yine birbirinden ilginç sürprizlerle doludur…

YORUMLAR 1
  • nihat88 2 yıl önce Şikayet Et
    Ey millilikten uzak ithal kanallar.Görüyorsunuz değil mi? Artık millileşin.Herşeyinizle millileşin.Bugün toplumumuzda görülen kokuşmuşlukta rolünüz çok büyük.Ülkemizin daha güzel yarınlara ulaşması için sizin yapacaklarınız çok önemli.Yeter artık özümüze dönün. Siz millileşin inanın çok güzel şeyler olacak bu ülkede..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye'ye en fazla yatırım yapan yabancılar belli oldu
Ve ASELSAN onu da bitirdi! Oyun değiştirecek müthiş sistem...