Doğal zenginlikleriyle Şırnak, Bahar Kapıda'da

Anadolu’nun her köşesini gezip, Anadolu’nun gizli kalmış bölgelerini ekrana taşıyan Bahar Kapıda programı meraklı ve keyifli sohbetlerle Kanal 7’de ekrana geliyor.

Doğal zenginlikleriyle Şırnak, Bahar Kapıda'da
Doğal zenginlikleriyle Şırnak, Bahar Kapıda'da
GİRİŞ 07.07.2023 22:46 GÜNCELLEME 08.07.2023 10:44

Anadolu’nun her köşesini gezip, Anadolu’nun gizli kalmış bölgelerini ekrana taşıyan Bahar Kapıda programı meraklı ve keyifli sohbetlerle Kanal 7’de ekrana geliyor. Bahar Kapıda bu hafta zengin doğasıyla, görenleri kendisine hayran bıraktıran Beytüşşebap’tan ilginç görüntülerle izleyicisiyle buluşuyor.

BAHAR KAPIDA İZLEYİCİ KARŞISINA ÇIKIYOR

Anadolu insanının samimiyeti, Türkiye’nin cennet köşeleri, birbirinden ilginç yaşam hikâyeleri Bahar Gelir’in içten sunumuyla Bahar Kapıda’da izleyici karşısına çıkıyor. Bahar Kapıda bu hafta Şırnak’ın zengin doğasını gözler önüne serecek. Bahar Gelir ilk olarak Kato Dağları’nın eteklerinde bir yolculuğa çıktı. Dağın eteğindeki benzersiz manzaranın tadını çıkaran Gelir, tertemiz havayı içine çekti. Bahar Gelir, daha sonra keçilerini güden bir çobanla karşılaştı. Keçilerin çanları ve sesleri eşliğinde çobanla sohbet eden Gelir, keçi çobanlarının profesyonelliklerini keçilerinin gözlerinden tanımalarıyla ispatladıklarını öğrenince şaşkınlığını gizleyemedi. Keçi yünü kırpma döneminde düzenlenen festivallerin çok eğlenceli geçtiğini belirten keçi çobanı festival için sabırsızlandıklarını belirtti.  

BAHAR KAPIDA EKİBİ SOLUĞU ŞIRNAK'TA ALDI

Bahar Kapıda ekibi gezinin devamında Şırnak’ın meşhur balını tatmak için soluğu arıcıların yanında aldı. Bahar Kapıda ekibi Şırnak bölgesinde balın neden meşhur olduğunu sorgularken hem tattıkları balla hem de aldıkları bilgilerle aydınlandılar.  Bahar Kapıda ekibi son olarak Şırnak yöresinde bulunan bal ve arı sütünün faydalarını izleyicilere aktardı. 

Anadolu’nun her köşesinden meraklı ve keyifli sohbetler ‘Bahar Kapıda’ ile Cumartesi ve Pazar 21.20’de Kanal 7’de…

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan, fotoğraf çektirmek için yanına gelen vatandaşa sigarayı bıraktırdı!
Sahil Güvenlik ekiplerinin teleferikte mahsur kalanları kurtarma görüntülerine ulaşıldı