Evlerinize Sağlık, bomba gibi tariflerle ayvanın başkenti Geyve'de

Sağlıklı yaşam önerileri ve tedavi yöntemleriyle ekranların sevilen ismi olan Op. Dr. Feridun Kunak'ın sunduğu ‘Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık’ Türkiye'nin dört bir yanını gezerek şifa dağıtmaya devam ediyor.

Evlerinize Sağlık, bomba gibi tariflerle ayvanın başkenti Geyve'de
Evlerinize Sağlık, bomba gibi tariflerle ayvanın başkenti Geyve'de
GİRİŞ 17.11.2023 14:52 GÜNCELLEME 17.11.2023 14:52

Gittiği her yerde şifa deposu doğal ürünleri dalından toplayan, hasadına eşlik eden Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık aynı zamanda modern ve alternatif tedavi yöntemleriyle hastalara umut oluyor. Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık, bu hafta izleyicilerini ayva diyarı Geyve'ye götürüyor. Dr. Kunak öncelikle ayva bahçesinde hasat yapanların yanına giderek nasıl hasat yapıldığını öğrendi. Daha sonra Geyve Belediye Başkanı'ndan ayvadan yapılan ürünler hakkında bilgi aldı. Daha sonra ayvanın faydalarından bahseden Kunak, ayva yaprağının kurutularak çay şeklinde tüketilmesinin astıma ve ciğerlere iyi geldiğini belirtti.  Geyve çarşısında dizlerinden şikayetçi olan bir hastaya egzersiz ve d vitamini tavsiyelerinde bulunan Kunak, genç esnafın kahve ikramını da geri çevirmedi. Programına dizlerinden rahatsızlığı olan teyzenin evinde devam eden Kunak, teyzeye akapunktur tedavisi uyguladı ve tavsiyelerde bulundu.  

Son olarak Geyve Belediyesi'nin Nehir Park Tesisleri'nde doğal üzüm sirkesi yapımına eşlik eden Feridun Kunak, siyah üzümün faydalarından bahsederken nasıl tüketilmesi gerektiğine de değindi. 

Sağlıklı ve kaliteli bir hayata kapı açmaya hazırlanan ‘Dr. Feridun Kunak’la Evlerinize Sağlık’ her Cumartesi 13.10 ’da Kanal 7’de…

Program Adı        : DR. FERİDUN KUNAK'LA EVLERİNİZE SAĞLIK

Yayın Tarihi          : 18 Kasım 2023, Cumartesi

Yayın Saati           : 13:10

Melike Kayabaşı Haber7.com - Kurumsal İletişim Sorumlusu
Haber 7 - Melike Kayabaşı
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Rusya 2 ülkeye desteğini resmen ilan etti! Flaş NATO açıklaması: Tümüyle yalan!
Borsa İstanbul'dan tarihi zirve! Rekor üstüne rekor kırıldı